Σε προέδρους εφετών προήχθησαν οι δικαστικοί Χριστίνα Αντωνίου και Ευάγγελος Μητσέλος

Μετά από απόφαση του ανώτατου δικαστικού συμβουλίου

Συνολικά 86 δικαστικοί λειτουργοί προάγονται σε προέδρους Εφετών σύμφωνα με απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου που συνεδρίασε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ανάμεσα τους και οι Ευάγγελος Μητσέλος και η Χριστίνα Αντωνίου.

Η Χριστίνα Αντωνίου από την Χρυσαυγή Παραμυθιάς θα παραμείνει στο Εφετείο Ιωαννινων όπου και υπηρετεί,ενώ ο Ευάγγελος Μητσέλος από το Πολύδροσο Παραμυθιάς, υπηρετεί στο Εφετείο Κέρκυρας και θα μετατεθεί στην Αθήνα.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, με ανακοίνωσή της, εύχεται καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα των προέδρων Εφετών, με τη δέσμευση να παρακολουθεί την πορεία υλοποίησης του νέου σχεδιασμού για τα τρία μεγαλύτερα Εφετεία της Χώρας και να παρεμβαίνει στην κατεύθυνση της επίλυσης θεμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕνΔΕ:

«Ολοκληρώθηκε από το Α.Δ.Σ. η διαδικασία της ανακατανομής 86 θέσεων Εφετών/Προέδρων Εφετών. Εκφράζουμε αρχικά τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους που προήχθησαν και ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Για τη συγκεκριμένη διάταξη της ανακατανομής διατυπώσαμε εξ αρχής τις έντονες επιφυλάξεις και τη διαφωνία μας για συγκεκριμένους λόγους, που έχουν να κάνουν με τις μακροχρόνιες δυσλειτουργίες που θα επέλθουν στην οργάνωση των Εφετείων και την μεγάλη αναστάτωση στην υπηρεσιακή ζωή πολλών συναδέλφων. Η Ένωση θα παρακολουθεί την πορεία υλοποίησης του νέου σχεδιασμού για τα τρία μεγαλύτερα Εφετεία της Χώρας, θα συνεχίσει να παρεμβαίνει προκειμένου να διορθωθούν προβλήματα που εντοπίζουμε και θα είναι στο πλευρό Δικαστών και Εισαγγελέων για να αμβλύνει τις αρνητικές επιπτώσεις από την εφαρμογή της νέας αναδιάρθρωσης στον δεύτερο βαθμό δικαιοδοσίας».

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!