Πιτούλης | “Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν για να κρατήσουμε την Θεσπρωτία χωρίς κρούσματα”

Οφείλουμε να τηρούμε με ευλάβεια τις οδηγίες των ειδικών να μην υπάρξει εφησυχασμός.

Μετά την απόφαση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας περί αναστολής της ημερήσιας ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοιού στην Περιφέρεια Ηπείρου θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν αλλά και συνεχίζουν να συνδράμουν στις ενέργειες που απαιτούνται για την παρακολούθηση της εξέλιξης της πανδημίας στην Θεσπρωτία.

Τους υπηρετούντες στο ΕΚΑΒ, τους ιατρούς, το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Γ.Ν Φιλιατών, του Τ.Ε.Π και των Κέντρων Υγείας, τους υπηρετούντες στο Κ/Λ Ηγουμενίτσας , Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, Τελωνείο και Πυροσβεστική , το προσωπικό καθαριότητας των τριών Δήμων και του «Βοήθεια στο Σπίτι», το προσωπικό της Διεύθυνσης Υγείας της Π.Ε Θεσπρωτίας και τέλος όλους τους πολίτες, για την άψογη συμπεριφορά τους στις δύσκολες ήμερες που περάσαμε.

Κρατήσαμε τη Θεσπρωτία χωρίς κρούσματα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή μας λόγω της γεωγραφικής μας θέσης. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να μας καθησυχάσει. Οφείλουμε να τηρούμε με ευλάβεια τις οδηγίες των ειδικών να μην υπάρξει εφησυχασμός. Να αντιληφθούμε ότι ο τρόπος ζωής μας που είχαμε συνηθίσει, αλλάζει υποχρεωτικώς.

In this article

Join the Conversation