Μητρώο Θεσπρωτικών e-shops από το επιμελητήριο για την ενίσχυση του τοπικού ηλεκτρονικού εμπορίου

Πρόσκληση καταχώρησης μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου

Mε σύνθημα “Η πρώτη στάση στο διαδικτυακό εμπόριο να είναι στις Θεσπρωτικές ηλεκτρονικές επιχειρήσεις”,  το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στοχεύοντας στην στήριξη της τοπικής αγοράς, απευθύνει πρόσκληση στα μέλη του που διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), να μας ενημερώσουν το συντομότερο δυνατό, και όχι πέραν της Παρασκευής 05/06/2020, δηλώνοντας παράλληλα και την αντίστοιχη ηλεκτρονική διεύθυνσή του αλλά και το είδος των εμπορευόμενων προϊόντων (π.χ. Ένδυση, Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός, Υδραυλικά Συστήματα κλπ).

Το διαδικτυακό εμπόριο, αναγκαίο κακό της σύγχρονης εποχής για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις μας (αλλά συνάμα και πιθανή λύση στα επιχ/κα προβλήματα), τείνει να αποτελέσει τον κύριο ανταγωνιστή και της τοπικής μας επιχειρηματικότητας.

Άμεσος στόχος της παραπάνω δράση, είναι η συγκέντρωση όλων των μελών που διαθέτουν e-shop σε μία πλατφόρμα, η οποία θα κοινοποιήθει στην τοπική κοινωνία, με την προτροπή οι καταναλωτές που επιλέγουν για τις αγορές τους τα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop), να διερευνούν πρώτα τα φυσικά καταστήματα του Νομού μας και ακολούθως τα ηλεκτρονικά, προτού αναζητήσουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν σε καταστήματα άλλων περιοχών

In this article

Join the Conversation