Κάλεσμα του εργατικού κέντρου σε εργαζόμενους και συνταξιούχους για σύσκεψη

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου, 8:00 το απόγευμα στα γραφεία του Ε.Κ.Θ.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας καλεί τους Αντιπροσώπους και τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων μελών του, και άλλους συναδέλφους από δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αλλά και αυτοαπασχολούμενους, ΕΒΕ, συνταξιούχους σε ενημέρωση και συζήτηση την Παρασκευή 5 Ιουνίου, 8:00 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο

Η νέα οικονομική κρίση που επιταχύνεται από την πανδημία, θα πλήξει και πάλι εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, μικρούς εμπόρους, επιστήμονες και αγρότες.

Ήδη όλοι εμείς πληρώσαμε πολλά όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν πρέπει να δεχτούμε να πληρώσουμε ξανά την κρίση τους. Να πληρώσουν κράτος και μεγαλοεργοδοσία.

Κανείς δεν πρέπει να μείνει χωρίς αξιοπρεπές εισόδημα. Κανείς δεν πρέπει να κινδυνέψει με κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και διακοπές ρεύματος. Η στελέχωση όλων των δημόσιων μονάδων υγείας στο νησί μας με μόνιμο και επαρκές προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή είναι ζήτημα ζωής για όλους μας.

Κανείς να μην είναι μόνος του!

Προετοιμάζουμε κινητοποίηση στις 11 Ιουνίου και στο νομό μας ενώνοντας τη φωνή μας με Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Σωματεία και Συλλόγους Αυτοαπασχολουμένων και Βιοτεχνών απ όλη την Ελλάδα.

Εργατοϋπάλληλοι, άνεργοι, άνεργες, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες

Πληρώσαμε πολλά, δε θα πληρώσουμε ξανά.
Να πληρώσει κράτος και εργοδοσία.

Απαιτούμε:

• Να καταργηθούν οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και όλες οι αντεργατικές διατάξεις.
• Εισόδημα για όλους.
• Επίδομα ανεργίας σε όλους τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
• Να καταργηθούν οι πλειστηριασμοί κύριας κατοικίας και οι κατασχέσεις.
• Χρηματοδότηση κρατική του Δημόσιου συστήματος Υγείας με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων. Κάλυψη όλων των αναγκών σε ΜΕΘ και Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!