Ευρεία σύσκεψη στο Κ.Υ Παραμυθιάς, μεταξύ συντονιστή, βουλευτή, δημάρχου και διοικητή 6ης ΥΠΕ

Στο επίκεντρο τα προβλήματα της υπηρεσίας.

Με αντικείμενο τα προβλήματα της υπηρεσίας, ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο υγείας Παραμυθιας, παρουσία μεταξύ άλλων του βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιογιακα, του δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη, του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, του συντονιστή του Κ.Υ Παραμυθιάς Γιώργου Λύγκα και υπηρεσιακών παραγόντων του Κ.Υ και του ΕΚΑΒ Παραμυθιας.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και σε εξοπλισμό, η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων, η ανάγκη για την προμήθεια ενός ακόμη ασθενοφόρου και τα πρωτόκολλα λόγω πανδημίας.

Σύμφωνα με οσα ανέφερε ο διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, θα ενισχυθεί μετο Κ.Υ. με 2 ιατρούς και 6 άτομα επικουρικό προσωπικό,  ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα έχει προγραμματιστεί η προμήθεια ασθενοφόρου κινητής μονάδας.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας, τόνισε πως όλα τα αιτήματα του Κ.Υ, είναι εύλογα, και θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις στην ικανοποίηση των αιτημάτων.

Στις τοποθετήσεις τους ο δήμαρχος Σουλίου και ο συντονιστής του Κ.Υ Παραμυθιάς σημείωσαν την αποδοτική συνεργασία που έχουν μεταξύ τους Κ.Υ και Δήμος, ενώ τόνισαν πως η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί σε όλη την διάρκεια την θητεία τους, θέτοντας ως άμεσα θέματα προς επίλυση την αναστύλωση του τοιχίου που κατέπεσε λόγω καιρικών φαινομένων καθώς και την δημιουργία δημοτικού πάρκινγκ στην βόρεια είσοδο του Κ.Υ.

In this article

Join the Conversation