Η λαϊκή αγορά στην συνάντηση εμπορικού συλλόγου – Καραγιαννη

Παρουσία του αντιδημάρχου εμπορίου Κωστα Στεφάνου

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 07 Ιουνίου 2020 το βράδυ στα γραφεία μας η συνάντηση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου με τον Δήμαρχο κ. Καραγιάννη και τον Αντιδήμαρχο κ. Στεφάνου, ώστε να συζητηθεί η πάγια θέση μας της επιστροφής της Λαϊκής Αγοράς στον παραδοσιακό χώρο που βρισκόταν επί χρόνια.

Η επιστροφή της θα δώσει τόνωση στους Επαγγελματίες της πόλης που τόσο το έχουν ανάγκη λόγω της πτώσης του τζίρου και των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας. Θα χρειαστεί όμως προγραμματισμός, χωροθέτηση, αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου της Παραμυθιάς αλλά και πολιτική βούληση.

Λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε εξαιτίας της πανδημίας Covid 19, μιλήσαμε για την άμεση αναδιάρθρωση θέσεων από μηχανικούς του Δήμου, ενώ προτείναμε και συγκεκριμένους χώρους όπου μπορούν να εξυπηρετηθουν οι Επαγγελματίες και οι πωλητές λαϊκών αγορών, με ταυτόχρονες διευκολυνσεις από τη μεριά του Δήμου προς αυτούς.

Με μεγάλη μας ικανοποίηση διαπιστώσαμε πως η Δημοτική αρχή συντάσσεται με τις προτάσεις μας και στόχος της είναι να υπάρξει λύση εντός της εβδομάδας.

Τα μέλη του Δ.Σ. θα συναντηθούν ξανά την Τρίτη στο Δημαρχείο με τη Δημοτική αρχή για τις τελικές εξελίξεις επί του θέματος.

In this article

Join the Conversation