ΚΑΕ Παραμυθιά | Σχεδιασμός εν όψει Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ. Ανανέωσε ο Ταχιας

Μετα απο Κώστα Χάιδο, Τάσο Ζαφειράκη και Χρήστο Ρεσβάνη

Τρία χρόνια μακριά από την Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ ήταν πολλά για την Παραμυθιά, όμως το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και η ομάδα της Θεσπρωτίας επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του Πέτρου Κωστίδη πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα έχοντας μεγάλη συνέπεια και σταθερότητα, στοιχεία που την οδήγησαν στην κατάκτηση της πρωτιάς στον Βόρειο όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ με ρεκόρ 12-2.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει καθώς έχει ανακοινωθεί η πρώτη μεταγραφή, ο Κώστας Χάιδος, ενώ οι Πέτρος Τάχιας, Τάσος Ζαφειράκης και Χρήστος Ρεσβάνης θα προσφέρουν και στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ τις υπηρεσίες τους.

Θέση στο ρόστερ θα έχει και ο νεαρός Ηρακλής Ντάγκας, ενώ αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις των “πρασίνων”.

Η ανανέωση Τάχια:

Παραμυθιά και Πέτρος Τάχιας θα πορευτούν μαζί και τη νέα χρονια καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του Πέτρου Κωστίδη στο περσινό πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ να συνεχίζει να είναι σημείο αναφοράς στην περιφέρεια. Πέρυσι αγωνίστηκε και στα 14 παιχνίδια της ομάδας του όντας εξαιρετικός με 17,2 πόντους και 32 εύστοχα τρίποντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανανέωση για άλλο ένα χρόνο με τον Πέτρο Ταχια. Ο pointguard που με την απόδοση του ήταν το σημείο αναφοράς για την ομάδα μας τη χρονιά που πέρασε θα προσφέρει τις υπηρεσίες  του και τη νέα σεζόν. Ήταν μια καλή χρονιά για τον Πέτρο που με πολύ δουλειά στην προπόνηση ανέβηκε επίπεδο και θα συνεχίσει και του χρόνου  για να φτάσει ψηλότερα. Το ΔΣ και ο κοουτς του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες.»

*Epirusbasket

In this article

Join the Conversation