Την επαναλειτουργία του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στους Φιλιάτες ζητεί ο Βασίλης Γιόγιακας

Επιστολή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της τράπεζας, Χρήστο Μεγάλου.

Την επαναλειτουργία του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στους Φιλιάτες ζητεί ο Βασίλης Γιόγιακας με επιστολή του στη διοίκηση της τράπεζας, σε συνέχεια σχετικού ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας τονίζει ότι συγκριμένοι οικονομικοί, κοινωνικοί και πρακτικοί λόγοι καθιστούν εξαιρετικά δυσχερή έως απαγορευτική την εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ηγουμενίτσα ενώ αναφέρεται και στην προηγούμενη δέσμευση για λειτουργία της τράπεζας στους Φιλιάτες για τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Προς:
Κύριο Χρήστο Μεγάλου
Διευθύνοντα Σύμβουλο
Τράπεζα Πειραιώς

Κοιν.: Βασίλειο Κουτεντάκη, Επικεφαλής Τομέα Δικτύου Λιανικής

Αθήνα, 2 Ιουλίου 2020

Αξιότιμε κύριε Μεγάλου,

Η πρόσφατη απόφαση αναστολής λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας επιφέρει σοβαρές επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση των πελατών σας και γενικά των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φιλιατών. Οι ενδιαφερόμενοι υποχρεώνονται πλέον να μετακινούνται για τις συναλλαγές τους στο υποκατάστημα της Ηγουμενίτσας επιβαρυνόμενοι με πρόσθετα έξοδα και χρόνο μετακίνησης. Ακόμα περισσότερο πλήττονται οι κάτοικοι των πιο απομακρυσμένων και διεσπαρμένων χωριών του Δήμου Φιλιατών, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι μάλιστα ηλικιωμένοι.

Σημειώνεται ότι η παραπάνω απόφαση έρχεται σε αντίθεση με τη δέσμευση του Περιφερειακού Δ/ντη Δικτύου και του Δ/ντη του Υποκαταστήματος Φιλιατών προς τον Δήμο Φιλιατών για λειτουργία του υποκαταστήματος τρείς ημέρες την εβδομάδα.

Για τους λόγους αυτούς συντάσσομαι με το σχετικό ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών και σας ζητώ να δείτε με τη δέουσα προτεραιότητα την επαναλειτουργία του υποκαταστήματος της τράπεζάς σας στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας.

Σας ευχαριστώ και προσβλέπω στη θετική σας απόκριση.

Με εκτίμηση,

Βασίλειος Γιόγιακας,
Βουλευτής Θεσπρωτίας, Νέα Δημοκρατία

In this article

Join the Conversation