Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας | Να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο που βάζει τους αγώνες εργαζόμενων στο γύψο

Ανακοίνωση

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Θεσπρωτίας καταδικάζει το νομοσχέδιο απαγόρευσης των διαδηλώσεων που κατέθεσε η κυβέρνηση της ΝΔ για συζήτηση στη Βουλή, με το οποίο ενισχύει τα μέτρα καταστολής απέναντι στο δικαίωμα των εργαζομένων να αγωνίζονται, να συγκεντρώνονται, να απεργούν για τα δικαιώματά τους.

Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τον απεργοκτόνο νόμο, η σημερινή κυβέρνηση προσπαθεί να δέσει χειροπόδαρα το εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα ικανοποιώντας μια πάγια παραγγελιά του κεφαλαίου για αποφασιστική αντιμετώπιση κάθε οργανωμένης συλλογικής αντίδρασης απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της.

Ξεδιάντροπα επαναφέρει τις πιο μαύρες ιστορικές περιόδους που γνώρισε ο λαός μας, βάζοντας ξανά τον αστυφύλακα επόπτη και κριτή του περιεχομένου της δράσης των συνδικάτων να αποφασίζει ποια απεργία είναι νόμιμη, ποια πορεία και διαδήλωση δεν τηρεί το πλαίσιο που βάζουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες και η κυβέρνηση, ποιες είναι νόμιμες και ποιες παράνομες και να βγάζει απαγορεύσεις!

Το δικαίωμα να μπορούν οι εργαζόμενοι να απεργούν, να διαδηλώνουν το κέρδισαν με αγώνα και θυσίες!
Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε!

Θα πολεμήσουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε για να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας να αγωνιζόμαστε για τις ανάγκες των οικογενειών μας!

Οι αγώνες δε μπαίνουν στο γύψο!

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!