Ενημέρωση από τον σύνδεσμο πολυτέκνων Παραμυθιάς για το μητρώο ΑΦΜ των μελών ως μοναδικό προσωπικό αριθμό

Ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολυτέκνων Γονέων Δήμου Σουλίου ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ :

Λάβαμε σήμερα με το υπ.αριθμ.627/1/07/2020 έγγραφο την με αριθμό 1/2020 Εγκύκλιο της ΑΣΠΕ. Με αυτήν μας ενημερώνει και μας ζητεί τα παρακάτω (Αυτούσια εγγραφή του κειμένου.) :

“Όπως γνωρίζετε ,το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αποφάσισε την καθιέρωση ως μοναδικού προσωπικού αριθμού για κάθε πολίτη και τη χρήση των ισχυόντων ΑΦΜ ως προσωπικών αριθμών.

Τα στοιχεία αυτά είναι απολύτως απαραίτητα και εντάσσονται στην προσπάθεια που καταβάλει από καιρό η ΑΣΠΕ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την ηλεκτρονική έκδοση των πιστοποιητικών πολυτεκνικής ιδιότητας, σε σύμπραξη με τους Συλλόγους Πολυτέκνων – μέλη της ΑΣΠΕ, μέσω της πλατφόρμας <<gov.gr>>.

Για την υλοποίηση των παραπάνω , σας παρακαλούμε όπως:

Όσοι από τους Συλλόγους έχουν τα στοιχεία των ΑΦΜ των γονέων πολυτέκνων που είναι μέλη τους, σε ηλεκτρονική μορφή και όσοι μπορούν να καταχωρίσουν αυτά σε ηλεκτρονική μορφή (Excel) να μας τα αποστείλουν για ενημέρωση του αρχείου της ΑΣΠΕ.

Ο Σύνδεσμος μας δεν έχει αυτά τα στοιχεία ,και προκειμένου γρήγορα και έγκαιρα να τα στείλουμε στην ΑΣΠΕ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ να μας προσκομίσουν για τον κάθε γονέα το ΑΦΜ,  μια απλή φωτοτυπία οποιουδήποτε έγγραφου (ΔΟΥ) ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΝΑ ΤΑ (ΑΦΜ ) ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ. Και ο σύνδεσμος να συντάξει την εν λόγω κατάσταση , και να αποστείλει αυτή στην ΑΣΠΕ.

Επικοινωνιακή ενημέρωση από τον Πρόεδρο στο 6978948024. Και στο Email:[email protected].

Παράκληση σε όλους για καθολική ενημέρωση των πολυτέκνων”

Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Γ. Τσουμέτης

In this article

Join the Conversation