Απο την Κ19 του Ολυμπιακού στην πρώτη ομάδα ο 19χρονος Απόστολος Μαρτίνης

Μετά απο εισήγηση του Μαρτίνς και του Αντώνη Νικοπολίδη

Ο 19χρονος Απόστολος Μαρτίνης απο το Πολύδροσο Παραμυθιάς, από την Κ19 του Ολυμπιακού, εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα των Πειραιωτών, μετά απο εισήγηση του Μαρτίνς . Συνολικά τρεις ποδοσφαιριστές επελέγησαν μετά τη συνάντηση-συνεργασία που είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Πορτογάλος τεχνικός με τον προπονητή της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού, Αντώνη Νικοπολίδη. Συνάντηση στην οποία αποφασίστηκε εκτός απο τον Μαρτίνη, και οι Βασίλης Σουρλής και Κρίστιαν Μπέλιτς να ανέβουν άμεσα στην πρώτη ομάδα.

Η απόφαση πάρθηκε με βάση τις ανάγκες της πρώτης ομάδας έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αλλά και με βάση ποδοσφαιρικά κριτήρια και με βάση την άποψη που υπάρχει στον σύλλογο για τις ικανότητες και την προοπτική των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών παρακολουθούταν από την Μπουρούσια Ντόρτμουντ. Η ομάδα της Βεστφαλίας είχε επαφές με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν το άφησε να φύγει, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του που έληγε στις 30 Ιουνίου.

Στον χτεσινό νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη Θεσσαλονίκης  (2-4), για την 7η αγωνιστική των playoffs της Super League, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής ήταν στην αποστολή, ωστόσο παρέμεινε στον πάγκο.

Ο Απόστολος Μαρτίνης ήταν ο βασικός αριστερός μπακ της Κ19 του Ολυμπιακού. Και ίσως ο πιο… τυχερός της τριάδας των παικτών που προβιβάζονται άμεσα στην πρώτη ομάδα. Και αυτό διότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος καθαρός αριστερός μπακ στο ρόστερ πέραν του Τσιμίκα. Κάτι που σημαίνει ότι ο ρόλος του στις προπονήσεις θα είναι σημαντικός, αλλά και ότι είναι πολύ πιθανό να πάρει ευκαιρίες. Εξάλλου, ήδη έχει πάρει το βάπτισμα του πυρός με τους Πειραιώτες, σε ανδρικό επίπεδο, καθώς πέρυσι ήταν βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αρη Αβάτου.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!