Μαρτίνης από την προετοιμασία του Ολυμπιακού | “Ο Φορτούνης είναι συνεχώς δίπλα μου!”

"Ήταν μια πολύ ξεχωριστή προετοιμασία για εμένα, καθώς ήταν η πρώτη με την αντρική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος, δούλεψαμε σκληρά και τώρα συνεχίζουμε."

Ο Απόστολος Μαρτίνης, ένα από τα “αποστάγματα” της ακαδημίας του Ολυμπιακού απο το Πολύδροσο Παραμυθιάς, μίλησε στο novasports.gr για την εμπειρία της προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα στο Γενμπαχ .

Ο Απόστολος Μαρτίνης μοιάζει να έχει αυτοπεποίθηση, ποδοσφαιρικό θράσος και φυσικά ταλέντο για να πάει μακριά! Για την ώρα δουλεύει σκληρά και φέτος είχε την ευκαιρία να το κάνει δίπλα στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, υπό την άμεση επίβλεψη του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού μίλησε:

Για την προετοιμασία με την πρώτη ομάδα.
“Ήταν μια πολύ ξεχωριστή προετοιμασία για εμένα, καθώς ήταν η πρώτη με την αντρική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος, δούλεψαμε σκληρά και τώρα συνεχίζουμε.”

Για τον στόχο του.
“Στόχος μου είναι να μείνω στην πρώτη ομάδα και να πάρω κάποια παιχνίδια και του χρόνου να καθιερωθώ.”

Για τα φιλικά της προετοιμασίας.
“Κάθε ομάδα που αντιμετωπίσαμε είχε διαφορετικά στοιχεία. Όλα τα φιλικά ήταν δυνατά και είχαμε πολλά πράγματα να κερδίσουμε από αυτά.”

Για την ευκαιρία να αγωνίζεται δίπλα στα αστέρια του Ολυμπιακού.
“Είναι πολύ ιδιαίτερο για εμάς να αγωνιζόμαστε δίπλα σε αυτούς τους παίκτες, καθώς έχουν παίξει στο πιο υψηλό επίπεδο της Ευρώπης. Είναι πολύ καλοί, μας βοηθάνε και είναι μια μεγάλη εμπειρία για εμάς, καθώς μαθαίνουμε από εκείνους.”

Για το ποιος παίκτης τον βοηθάει περισσότερο.
“Ο Φορτούνης με βοηθάει σε κάθε παιχνίδι. Όταν δεν έπαιξα σε ένα φιλικό μου έδωσε συμβουλές για το τι πρέπει να κάνω και τι όχι. Με συμβολεύει γενικά για πολλά πράγματα”.

In this article

Join the Conversation