Φωτογραφίες | Στην Χιονίστρα Παραμυθιάς: “1644 μέτρα πιο κοντά στ’ αστέρια”

Με τον εκπολιτιστικό σύλλογο Ελαταριάς

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελαταριάς Παραμυθιάς παρά τις φετινές δυσκολίες και πάντα πιστός στους στόχους του για ανάδειξη της περιοχής μέσω του εναλλακτικού τουρισμού με παράλληλη διαφύλαξη την Παράδοσης αυτού του Τόπου, διοργάνωσε με επιτυχία 18 και 19 Ιουλίου την εκδήλωση Χιονίστρα, “1644 μέτρα πιο κοντά στ’ αστέρια”.

Η Εκδήλωση περιλάμβανε ανάβαση στην κορυφή του βουνού της Χιονίστρας. Πραγματοποίηση δρώμενου με συμβολική αξία, φέρνοντάς τον, Ήχο της Παράδοσης της Ηπείρου, το Κλαρίνο, στις πλαγιές του βουνού. Ακολούθησε διανυκτέρευση στη κορυφή όπου πραγματοποιήθηκε αστροπαρατήρηση με ένα από τα κυριότερα θέματα την παρατήρηση του κομήτη NEOWISE (C/2020 F3).

Το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ελαταριάς Θύμιο Πανταζή, τον Μουσικό (Κλαρίνο) Αντώνη Γιάκη, το Φαρμακείο Κάτσιου για την χορηγία του Φαρμακευτικού υλικού και όλα τα μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες φυσικά στους συνοδοιπόρους μας που μαζί εκεί πάνω στα 1644 μέτρα της Χιονίστρας ζήσαμε αξέχαστες στιγμές

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα στέκονται, ουρανός, ωκεανός, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, νύχτα, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα, ουρανός και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, φύση και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

In this article

Join the Conversation