Κάτσης για πώληση ΟΛΗΓ-παράκτιου μετώπου: “Oλοι μαζί να αντιδράσουμε για το ιστορικό έγκλημα για τον τόπο”

+ΒΙΝΤΕΟ

Με ανάρτησή του στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media ο βουλευτής Θεσπρωτίας αναφέρθηκε στην επικείμενη πώληση του ΟΛΗΓ και της χερσαίας ζώνης. Επίσης ανάρτησε βίντεο από συνέντευξή του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

“Κύριοι της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, σταματήστε να εμπαίζετε την τοπική κοινωνία για το ζήτημα του ξεπουλήματος του ΟΛΗΓ πακέτο με τη χερσαία ζώνη.

Δεν γνωρίζω ποιος έβγαλε αυτό το απαράδεκτο Δ.Τ ή τη διαρροή αλλά προσπαθείτε να προκαταλάβετε την κοινή γνώμη για να δεχτεί ως αναπόφευκτο ότι τη χερσαία ζώνη θα την πάρει ο ιδιώτης. Στην πράξη στο μισό νομό θα βάλουμε δερβέναγα ιδιώτη που θα κάνει ότι γουστάρει σε παραλίες, καφετέριες, πάρκινγκ, κτήρια κλπ.

Έχετε αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ, Περιφέρεια ΝΔ, Δήμοι ΝΔ και πάτε να ρίξετε το φταίξιμο στον ΣΥΡΙΖΑ ; Ντροπή, τόση ανευθυνότητα πια;

Εμείς αποτρέψαμε την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού μαζί με την χερσαία ζώνη – πακέτο που σχεδιάζε η κυβέρνηση Σαμαρά το 2014, προκρίνοντας με το νόμο 4597/2018 το μοντέλο των υποπαραχωρήσεων δραστηριοτήτων, που απαγόρευε δια νόμου και ρητά την πώληση μετοχών και διατηρούσε το μάνατζμεντ στο Δημόσιο.

Και ξαναήρθε η ΝΔ, άλλαξε το νόμο ώστε να πουλήσει μετοχές εν μέσω πανδημίας και μάλιστα χωρίς να εξαιρέσουν (όπως είχαν υποσχεθεί) από τη δημοπρασία όλο το παράκτιο μέτωπο του νομού Θεσπρωτίας!

Τέτοια η πρεμούρα σας, να ξεπουλήσετε μπιρ παρά δημόσια περιουσία λες και ήταν του παππού σας!

Δώστε λοιπόν ξεκάθαρες απαντήσεις στον Θεσπρωτικό λαό και μη κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Έχετε την απόλυτη ευθύνη εάν συντελεστεί τέτοιο ιστορικό έγκλημα!

Πρέπει όλοι μαζί να αντιδράσουμε δυναμικά με κάθε μέσο για να υπερασπιστούμε τον τόπο μας!”

In this article

Join the Conversation