Γλυκή | Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων για το δημοτικό σχολείο.

Ανακοίνωση

Στις 17.08 στο Νηπιαγωγειο και Δημοτικο Σχολειο Γλυκης ξεκινησαν οι ενέργειες αποκαταστάσεις των ζημιών που προκληθηκαν απο το χτυπημα του εγκελαδου στις 21.03.

Προς αποκατασταση της αληθειας θα θελαμε να ενημερωσουμε τους πολιτες του Δημου μας πως φτασαμε μεχρι τη χθεσινη μερα.

Απο τη πρωτη στιγμη που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας ως Συλλογος Γονεων και Κηδεμονων κάναμε κάθε δυνατή ενέργεια για να ελεγχθεί το σχολειο μας και να λαβει εγκριση στατικου ελεγχου,το μονο πιστοποιητικό που θα εξασφάλιζε την ασφάλεια των παιδιών μας.

Αρωγοι μας σε ολη αυτη τη προσπαθεια οι αντιπολιτευτικες παρατάξεις “Λαικη Συσπείρωση Δημου Σουλιου” με επικεφαλης τον κ.Κουτση Ηλια,”Δύναμη Ελπιδας” με επικεφαλής τον κ.Γωγο Νικο και “Τόπος Αξιών” με επικεφαλης τον κ.Νικόλαο Κατσιο και ιδιαιτερα ο Δημοτικος Σύμβουλος Αχεροντα της παράταξής “Τόπος Αξιών” κ.Σουλακης Αναστάσιος,ο οποίος και ασχολείται με το συγκεκριμένο θεμα εδώ και 2 χρονια.

Τους ευχαριστουμε θερμα που σταθηκαν στο πλευρο μας και ανταποκριθηκαν σε καθε μας καλεσμα.

Το σχολειο μας δεν θα εμπαινε καν σε διαδικασια αποκαταστασης εαν δεν ηταν η προσωπική μάχη της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κας.Μπεση Μαρινας για να παραμεινει ενεργη η σχολικη μοναδα αφου στις 01.06 δεν ηταν διαθεσιμο για χρηση λογω του ότι η Δημοτικη Αρχη εως τοτε δεν ειχε προχωρησει σε αποκατάσταση των ζημιών.

Και το Σχολειο μας δεν θα ήταν ανοιχτο ουτε στις 07.09 που θα ξεκινησει η νεα Σχολικη χρονια εαν δεν ηταν η συμβολή του Κυβερνητικου Βουλευτη Νομου Θεσπρωτιας κ.Γιογιακα Βασιλη.

Μετα απο επικοινωνια μας μαζι του,προχωρησαμε σε συνάντηση με την παρουσια και του κ.Σουλακη, οπου και τον ενημερωσαμε για το θεμα το οποιο εως τοτε δεν του ηταν γνωστο και αμεσα προχωρησε στην επίλυση του. Εξασφαλισε την χρηματοδότηση της αποκαταστασης των ζημιων και ενεργοποίησε ολόκληρο το μηχανισμό για να προχωρησουμε αμεσα στις ενεργειες αυτες.Τον ευχαριστησαμε θερμα αλλα η απαντηση του ηταν αφοπλιστικη,επραξε το αυτονοητο.

Το Σχολειο μας θα παραμεινει ανοιχτο χαρην σε αυτες τις ενεργειες.

Μεσολαβησαν λοιπον οι ενεργειες της κας.Μπεση Μαρινας και του Βουλευτη μας κ.Γιογιακα Βασιλη και το Σχολειο μας θα λειτουργησει κανονικα.

Τους ευχαριστουμε θερμα και εμεις και οι 46 μαθητες που φοιτούν σε αυτο.

Με τιμη,
η Πρόεδρος του Συλλογου Γονεων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγειου και Δημοτικου Σχολειου Γλυκης
Ιωαννου Ελια

In this article

Join the Conversation