Σε καραντίνα μέχρι να εξεταστούν 34 εργαζόμενοι beach bar στα Σύβοτα | Τι αναφέρει η επιχείρηση

Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων των εργαζομένων και να ολοκληρωθεί η ιχνηλάτηση, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η εντατική απολύμανση όλων των...

Σε καραντίνα στις οικίες τους, μαζί με τις οικογένειές τους, βρίσκονται 34 εργαζόμενοι του παραλιακού μπαρ στα Σύβοτα Θεσπρωτίας με την ονομασία Μικρή Άμμος, μέχρι να ληφθούν δείγματα το πρωί της Τετάρτης, από το νοσοκομείο Φιλιατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, το απόγευμα της Τρίτης μετέβησαν στο νοσοκομείο Φιλιατών οι 4 από αυτούς, οι οποίοι έχουν έντονα συμπτώματα, ενώ αύριο το πρωί θα ληφθεί δείγμα και από τους υπόλοιπους 30.

Και οι 4 εργαζόμενοι με τα συμπτώματα βρίσκονται στα σπίτια τους και περιμένουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων που αναμένεται να βγουν το απόγευμα της Τετάρτης.

Η επιχείρηση, προχώρησε σε δημόσια ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναφέρει πως το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων των εργαζομένων και να ολοκληρωθεί η ιχνηλάτηση, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η εντατική απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος.

Πηγή: thespro.gr

In this article

Join the Conversation