Συλλυπητήριο ψήφισμα της ΕΠΣ Θεσπρωτίας για τον Γιάννη Παππά

.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσπρωτίας σε έκτακτη συνεδρίαση της την 05.09.2020 αποφασίζει ομόφωνα :

(α) να εκφράσει τη βαθιά οδύνη και θλίψη για τον απροσδόκητο και πρόωρο χαμό του πρώην Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσπρωτίας, Γιάννη Παππά, ενός ανθρώπου με σημαντική πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου, η δράση του οποίου συνέβαλε σημαντικά στην ανάδειξη του ποδοσφαίρου του τόπου μας.

(β) να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια όλων των μελών της Ε.Ε. και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένεια και τους οικείους του, που τόσο πρόωρα και άδικα στερήθηκαν την παρουσία του αγαπημένου τους προσώπου.

(γ) να εκπροσωπηθεί στην εξόδιο ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου 2020.

(δ) να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσπρωτίας, τιμής ένεκεν για την πολυετή προσφορά του στο θεσπρωτικό ποδόσφαιρο και την θεσπρωτική κοινωνία.

(ε) να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί σε όλα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. 1.

(στ) να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ.Θ. έτους 2020-2021 και να δώσει το όνομα του εκλιπόντος σε τουρνουά ποδοσφαίρου, που η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσπρωτίας θα διοργανώσει στο άμεσο μέλλον.»

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής

In this article

Join the Conversation