Η ΕΠΣ Θεσπρωτίας για την ολοκλήρωση της Β’ φάσης της Σχολής Προπονητών

Ευχαριστήριο

Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσπρωτίας, δηλώνουμε τις ευχαριστίες μας προς την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Προσχολική Αγωγή, Κοινωνική Προστασία & Πολιτισμός» του Δήμου Ηγουμενίτσας, κ. Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου, για την αρωγή και συμπαράσταση της στην ολοκλήρωση της Β΄ Φάσης της Σχολής Προπονητών UEFA C, που διοργανώθηκε από την Ένωση μας σε συνεργασία με την Ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Επίσης επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τους Εκπαιδευτές κ.κ. Θωμά Μεταξά και Ιωάννη Γκίση, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι επέδειξαν υποδειγματική συμπεριφορά και απέσπασαν τα κολακευτικά σχόλια των Εκπαιδευτών και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσπρωτίας θα συνεχίσει την προσπάθεια για την ανάδειξη νέων ανθρώπων με εκπαίδευση και αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που πραγματικά παλεύει να επιβιώσει και διατηρείται ζωντανό από το πάθος και τις προσπάθειες ανθρώπων που αναλώνουν κόπο, χρόνο και χρήματα από το υστέρημα τους.

In this article

Join the Conversation