Στάση Εργασίας απο τους υπαλλήλους ΟΤΑ για την απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής

Την Τετάρτη 7 Οκτώβρη από τις 11:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν Θεσπρωτίας  προκηρύσσει  στάση εργασίας , από τις 11:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ενώνουμε τη φωνή μας με σωματεία και μαζικούς φορείς στη συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια στην Ηγουμενίτσα την Τετάρτη 7 Οκτώβρη και ωρα 11.00 π.μ , μέρα ανακοίνωσης της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Απαίτησή μας είναι να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες και θρασύδειλοι της Χρυσής Αυγής.

Έχουν περάσει ήδη  πεντέμισι χρόνια από την έναρξη της δίκης της εγκληματικής-ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και επτά από την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Δεν ξεχνάμε την δολοφονία του Π. Φύσσα, την οργανωμένη δολοφονική επίθεση σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, την δολοφονία του Σ. Λουκμάν, την επίθεση στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, τις δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις απέναντι σε μετανάστες, σε εργάτες και σε αγωνιστές.

Απαιτούμε να παρθεί καταδικαστική απόφαση και όλοι οι φασίστες να βρεθούν στην φυλακή! Καλούμε τους εργαζόμενους στους Δήμους της περιοχής, να συμμετάσχουν μαζικά στην κινητοποίηση έξω από τα δικαστήρια στην Ηγουμενίτσα την Τετάρτη 7 Οκτώβρη και ωρα 11.00 π.μ

”Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον”

In this article

Join the Conversation