Υλικοτεχνική υποστήριξη για την τηλεκπαίδευση ζητά ο σύλλογος γονέων του δημοτικού σχολείου Γλυκής

Ανακοίνωση

Εν μέσω πρωτόγνωρων καταστάσεων που βιώνει όλη η κοινωνία ζητείται από τη Δημοτική Αρχή να γίνει οικονομικός έλεγχος από τους Διευθυντές των Σχολικών μονάδων στους γονείς για να διαπιστωθεί εάν είναι δίκαιο το αίτημα τους για υλικοτεχνική υποστήριξη στο σύστημα της Καλημέρα τηλεκπαίδευσης.

Υποθετουμε πως η τακτική αυτή ακολουθήθηκε σε όλα τα Σχολεία και δεν έγινε κάποια εξαίρεση στο δικό μας.

Γνωρίζουμε πως έχουν σταλεί από το Υπουργείο tablet για να καλυφθουν όσο το δυνατόν οι ανάγκες των μαθητών όπως επίσης μέχρι πρότινος είχαμε 16 τα οποία εδοθησαν σε μας τον Ιουνίου και προ ολίγων ημερών μας τα πήρατε πίσω και αυτα.

Και Ω του θαύματος ζούμε σε μια κοινωνία που από τους 45 μαθητές οι 35 πληρούν αυτά τα κριτηρια,όσο και αν σοκάρει αρκετούς Δημοτικούς Συμβούλους και το Δήμαρχο αυτό το νούμερο.

Υπαρχουν άνθρωποι ανάμεσα μας που δεν έχουν ούτε τηλέφωνο, όπως επίσης υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να έχουν ούτε τα καθημερινά τους αγαθά.

Μια ημέρα λοιπόν πριν ξεκινήσει η τηλεκπαίδευση για το Σχολείο μας εμείς είμαστε με μηδέν υλικοτεχνική υποστήριξη, ενώ το αίτημα μας είναι γνωστό από τον Ιούνιο στη Δημοτική Αρχη όπου για πρώτη φορά λειτούργησε το σύστημα της τηλεκπαίδευσης.

Διερωτομαστε λοιπόν τα παιδιά μας δεν έχουν δικαίωμα στη μόρφωση;…

Πάλι λοιπόν καταφεύγουμε σε δημόσιο διάλογο με τη Δημοτική Αρχή μήπως και λυθεί το πρόβλημα μας.

Σήμερα λοιπόν μια τέτοια μέρα εμείς ζητάμε ΠΑΙΔΕΙΑ κ.Δημαρχε.

Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Γλυκής.




In this article

Join the Conversation