Ευχαριστήριο του κοινωνικού παντοπωλείου προς το Τυροκομείο Παπαδόπουλος

Για την προσφορά τυροκομικών προϊόντων στους δικαιούχους του προγράμματος

Ο Δήμος Σουλίου και η Κοινωνία Τριών Τρίτων (Κ 3/3 ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δομή παροχής βασικών αγαθών στο Δήμο Σουλίου» που είναι ενταγμένο στο Ε.Π. «ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και έχοντας θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τη στήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οξύτατα οικονομικά προβλήματα, λειτουργούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σουλίου .

Συνολικά ωφελούνται από αυτό πάνω από 100 οικογένειες ενώ παράλληλα υποστηρίζονται έκτακτα άτομα και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη και σε οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο.

Η πρωτοβουλία αυτή βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους δημότες, επιχειρήσεις από τον τόπο μας αλλά και από διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά την : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Β Α ΕΠΕ (Παπαδόπουλος Ευάγγελος Α.) , που με την χορηγία της κάλυψε με τυροκομικά προϊόντα όλες τις οικογένειες των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων (Δεκέμβριος 2020).

Με εκτίμηση ,

Ο Δήμαρχος Σουλίου Ιωάννης Καραγιάννη

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Κοινωνίας 3/3 Νικόλαος ΔημητριάδηςIn this article

Join the Conversation