Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Καραγιάννη

"Όταν είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι, είμαστε δυνατοί και αποτελεσματικοί"

Τα φετινά Χριστούγεννα, μπορεί να είναι τα πρώτα που διανύουμε εν μέσω πανδημίας, ωστόσο πέρα από τον συμβολικό τους χαρακτήρα περικλείουν μέσα τους δυνατά μηνύματα για την κοινωνία μας.

Οι λέξεις  «ελπίδα» και «αλληλεγγύη» ειδικά φέτος, περιέχουν δυνατά μηνύματα για μια κοινωνία που ελπίζει στην οριστική έξοδο από την πανδημία και την επιστροφή στην κανονικότητα.  Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να θυμόμαστε αυτές τις δυνατές λέξεις μόνο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, αλλά είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να αναλογιστούμε τι συμβαίνει γύρω μας, να νοιαστούμε για τον συνάνθρωπό μας και να χαρίσουμε αγάπη με όποιον τρόπο μπορούμε.

Και την φετινή εορταστική περίοδο οπως και σε όλη την διάρκεια του χρόνου, ο Δήμος μας θα βρεθεί δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη.  Οι Υπηρεσίες Πρόνοιας, το “Κοινωνικό Παντοπωλείο”, η “Βοήθεια στο Σπίτι” άλλα και εθελοντές εργάζονται με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης ανακουφίζοντας συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Εύχομαι σε όλους τους συνδημότες μας, τους απόδημους μας και στους απανταχού Ηπειρώτες,  να έχουν υγεία, το υπέρτατο αγαθό για τον άνθρωπο και αισιοδοξία για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες. Όταν είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι, είμαστε δυνατοί και αποτελεσματικοί!

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένες γιορτές

O Δήμαρχος Σουλίου
Γιάννης Σ. Καραγιάννης

In this article

Join the Conversation