Η Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων στον Μητροπολιτικό ΙΝ του Αγ. Δονάτου +Φωτογραφίες

Τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προς αποφυγήν της εξάπλωσης του κορωνοϊού

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς εορτάσθηκε η μεγάλη Δεσποτική εορτή την Ενανθρωπήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού με πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτου και συλλειτουργούντων του Γενικού Αρχιερατικού, Ιερέων και του Διακόνου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την εις πρεσβύτερον χειροτονία του ιεροδιακόνου π. Σταύρου Σοκόλη, υιό του ιερέως π.Θεοφάνους, καταγόμενο εκ του χωρίου Αχλαδιάς Φιλιατών, υπηρετούντος εις τον Μητροπολιτικόν Ιερόν Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς.

Τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προς αποφυγήν της εξάπλωσης του κορωνοϊού, παρέστησαν ο Δήμαρχος Σουλίου κ. Ιωάννης Καραγιάννης και περιορισμένος αριθμός πιστών όπως προβλέπει η Κ.Υ.Α.

Ο Σεβασμιώτατος από του ιερού βήματος ευχήθηκε ευλογημένα Χριστούγεννα από τον Θεό και έτη πολλά στους πιστούς και εορτάζοντες της σημερινής ημέρας και στον νεοχειροτονηθέντα Ιερέα να είναι άξιος στην ιεροσύνη του και καλή διακονία εις το Άγιον Θυσιαστήριον του Χριστού μας.




In this article

Join the Conversation