Αναλύσαν την επιχορήγηση επιχειρήσεων εστίασης για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σε σχετική τηλεημερίδα

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του, σε συνεργασία με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 20/01/2021 και ώρα 12:00 ενημερωτική εκδήλωση μέσω τηλεδιάσκεψης για το πρόγραμμα του ΕΠΑνΕΚ: «Επιχορήγηση επιχειρήσεων εστίασης για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου».

Στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Αλέξανδρος Πάσχος, αφού χαρακτήρισε πολύ θετική την προκήρυξη της δράσης και συνεχάρη την Διαχειριστική για την εμπλοκή της στην όλη διαδικασία, ανέφερε προβληματισμούς που προκαλεί η προκήρυξη της δράσης, όπως απόδειξη νόμιμης κατοχής χώρου, προπληρωμή δαπάνης κ.α., δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην υποχρέωση απόκτησης μεγάλου αριθμού θερμαντικών σωμάτων, αντί της παροχής δυνατότητας προμήθειας ισχυρότερου εξοπλισμού σε μικρότερο αριθμό συσκευών.

Η παρουσίαση της ανωτέρω δράσης έγινε από το στέλεχος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και υπεύθυνο της δράσης, κο Γεωργουλόπουλο Ηλία. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες των παρισταμένων, με παροχή χρήσιμων οδηγιών για την ορθή υποβολή των προτάσεων, και διευκρινίσεων για την υλοποίηση των έργων με κύριο στόχο την ομαλή και χωρίς απώλειες εκταμίευση της δημόσιας χρηματοδότησης.

Παράλληλα ο ομιλητής προέτρεψε τους υποψηφίους επενδυτές να υποβάλλουν τυχόν ερωτήματά τους στο Περιφερειακό Γραφείο Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, αρμόδιος υπάλληλος κος Στέφανος Ιωάννου. Τα ερωτήματα θα προωθηθούν στο αρμόδιο Υπουργείο για την άμεση απάντησή τους, προς διευκόλυνση τόσο της διαδικασίας άρτιων υποβολών, υποβοηθώντας την εξέλιξη της πορείας της δράσης γενικότερα, όσο και για την πληρέστερη ενημέρωση και άλλων εν δυνάμει επενδυτών.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το ανωτέρω πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε με το Περιφερειακό Γραφείο Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, αρμόδιος κος Στέφανος Ιωάννου, τηλ.: 2665029484, email: [email protected]

 

In this article

Join the Conversation