Ακυρώνεται το Harley Davidson Super Rally 2021

Η δοργάνωση θα υλοποιηθεί το 2023

Ακυρώνεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thespro.gr, η Πανευρωπαϊκή συνάντηση Harley Devidson Super Rally 2021, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στην Ηγουμενίτσα, από τις 20 μέχρι τις 24 Μάϊου, μετά από κοινή απόφαση των Ελλήνων διοργανωτών και του Federation H-D Clubs Europe το FH-DCE Super Rally® 2021.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, παρόλο που η Ηγουμενίτσα είναι η μόνη πράσινη περιοχή στον χάρτη COVID 19 για την Ευρώπη, η υπόλοιπη Ευρώπη βιώνει το τρίτο κύμα της πανδημίας, τα σχέδια εμβολιασμού δεν προχωρούν όπως αναμενόταν και δεν μπορεί κανείς να προβλέψει πως θα πραγματοποιούνται τα ταξίδια μεταξύ των κρατών στην Ευρώπη.

Όλα τα clubs και ο Γραμματέας του Federation, έδωσαν στην Ελληνική λέσχη τα συγχαρητήρια για την πολύ καλή οργάνωση που είχαν μέχρι τώρα.

Το Federation H-D Clubs Europe ανανέωσε την εμπιστοσύνη του προς τον Ελληνικό σύλλογο και του ανέθεσε να διοργανώσει το FH-DCE Super Rally® 2023 και πάλι στην Ηγουμενίτσα.

Υπομονή λοιπόν δύο χρόνια και το 2023 θα υποδεχθούμε τους χιλιάδες φίλους της Harley Davidson, από ολόκληρη την Ευρώπη.In this article

Join the Conversation