ΚΙΝΑΛ | Ψηφιακές περιοδείες στην Ήπειρο με Γεννηματά & Ανδρουλάκη – Την Τετάρτη Θεσπρωτία

Εκδηλώσεις σε τοπικό ή περιφερειακό επίπεδο που θα γίνονται ψηφιακά και θα δίνουν την ευκαιρία στα στελέχη του κόμματος να επικοινωνούν τις θέσεις τους

Σημαντικό μέρος της πολιτικής του δράσης μεταφέρει το ΚΙΝΑΛ στο διαδίκτυο καθώς οι ανάγκες που προκύπτουν λόγω πανδημίας αναγκάζουν την Χαριλάου Τρικούπη να βρει εναλλακτικές λύσης επικοινωνίας.

Σε αυτό πλαίσιο το Κίνημα Αλλαγής προχωρά στις λεγόμενες «ψηφιακές περιοδείες», δηλαδή εκδηλώσεις σε τοπικό ή περιφερειακό επίπεδο που θα γίνονται ψηφιακά και θα δίνουν την ευκαιρία στα στελέχη του κόμματος να επικοινωνούν τις θέσεις τους, παρά τους περιορισμούς που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού.

Η πρώτη εκδήλωση, μάλιστα, θα γίνει στις 22 Φεβρουαρίου στα Γιάννενα με παρουσία της Φώφης Γεννηματά ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες σε διάφορες περιοχές της χώρας μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας

Η πρώτη «ψηφιακή περιοδεία» με σταθμό τα Ιωάννινα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στις 19.00, με εισηγητές την Φ. Γεννηματά και τον πρώην υπουργό Νικ. Χριστοδουλάκη. Ο κ. Λάνταβος έκανε γνωστό πώς έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση και θα συμμετέχουν ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, ο δήμαρχος Μ. Ελισάφ ή εκπρόσωπός του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημ. Δημητρίου, ο πρύτανης Τρ. Αλμπάνης, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μαρία Νάκα, ο πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Χρ. Γρίβας και εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων και σωματείων.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στην Άρτα και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου για την Πρέβεζα κα τη ΘεσπρωτίαIn this article

Join the Conversation