Το επιμελητήριο για την ενημερωτική εκδήλωση για το «E-Λιανικό»

Δελτίο τύπου

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του, σε συνεργασία με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, πραγματοποίησαν ενημερωτική εκδήλωση μέσω τηλεδιάσκεψης για την Δράση του ΕΠΑνΕΚ: «E-Λιανικό – Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜΜΕ επιχειρήσεων του λιανεμπορίου για την ανάπτυξη / αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος».

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Αλέξανδρος Πάσχος, και ακολούθησε η παρουσίαση της ανωτέρω δράσης από τα στελέχη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κο Σταυρόπουλο Άγγελο υπεύθυνο της Δράσης, και κο Γκοτσούλια Βασίλειο. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες των παρισταμένων, με παροχή χρήσιμων οδηγιών για την ορθή υποβολή των προτάσεων, και διευκρινίσεων για την υλοποίηση των έργων με κύριο στόχο την ομαλή και χωρίς απώλειες εκταμίευση της δημόσιας χρηματοδότησης.

Παράλληλα οι ομιλητές προέτρεψαν τους υποψηφίους επενδυτές να υποβάλλουν τυχόν ερωτήματά τους στο Περιφερειακό Γραφείο Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, αρμόδιος υπάλληλος κος Στέφανος Ιωάννου. Τα ερωτήματα θα προωθηθούν στο αρμόδιο Υπουργείο για την άμεση απάντησή τους, προς διευκόλυνση τόσο της διαδικασίας άρτιων υποβολών, υποβοηθώντας την εξέλιξη της πορείας της δράσης γενικότερα, όσο και για την πληρέστερη ενημέρωση και άλλων εν δυνάμει επενδυτών.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το ανωτέρω πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε με το Περιφερειακό Γραφείο Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, αρμόδιος κος Στέφανος Ιωάννου, τηλ.: 2665029484, email: [email protected]In this article

Join the Conversation