Δημοτική αρχή, επιτροπή αγώνα και πρόεδροι κοινοτήτων, ενημερώθηκαν για την ενέργεια με βιομάζα

Σε διαδυκτιακή εκδηλωση

Με σημαντική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης,  η διαδυκτιακη, όσο και με φυσική παρουσία (τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα covid) ενημερωτική συγκέντρωση, που διοργάνωσε η Επιτροπή Αγώνα κατά των μονάδων καύσης
βιορευστών Προδρομίου- Χόικας, προς ενημέρωση των τοπικών αιρετών- προέδρων των  κοινοτήτων και του Δημοτικου Συμβουλίου , για το ζήτημα των μονάδων καυσης βιομάζας στις κοινότητες μας και τις πολλαπλές επιπτώσεις τους.

Εισηγήσεις- τοποθετήσεις γίνανε από επιστημονες και καθηγητές , οι οποίοι αναλύσανε ο καθένας σύμφωνα με το επιστημονικό του αντικείμενο τις πτυχές  του θέματος.

Συμμετείχαν σύσσωμο το ΔΣ του Δήμου (ο Δήμαρχος και οι επικεφαλής των παρατάξεων), καθως και οι τοπικοί πρόεδροι των κοινοτήτων Γαρδικίου, Χόικας, Ζερβοχωρίου, Προδρομιου, Καρβουναριου, Χρυσαυγής, Καριωτιου, Παγκρατίου, Παραμυθιάς, Κρυσταλλοπηγής, Γκρικας, Ψακας, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική συμβολή τους, τους επιστημονες:

•Μιχάλης Χατζής, Χημικός ΑΠΘ και μέλος της συλλογικότητας Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου

•Γιώργος Μπαλιας, Δικηγόρος – Επίκουρος Καθηγητής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

•Λητώ Παπαδόπουλου Περιβαλλοντολόγος, Συντονίστρια Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Πρεσπών

Η Επιτροπή Αγώνα επιστημονικά καταρτισμένη,  αλλά και ενισχυμένη αρκετά από την ολοένα και αυξανόμενη συμμετοχή των κατοίκων, συνεχίζει τον αγώνα αυτό, με άσβεστο παθος και καλεί την καθεμία και τον καθένα εντός και εκτος του Δήμου μας να μετέχει όπως μπορεί.

Είναι υπόθεση όλων μας!
Συνεχίζουμε!In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!