Αντίθετο με την διακίνηση αδρανών υλικών απο το λιμάνι προς Κέρκυρα, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Eκφράστηκε με την αρνητική ψήφο του εκπροσώπου του  στην συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΛΗΓ ΑΕ

Αντίθετο με την διακίνηση αδρανών υλικών από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας είναι το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, όπως κάνει γνωστό με επίσημη ανακοίνωσή του.

Το θέμα με τα αδρανή προέκυψε το τελευταίο διάστημα όταν αιφνίδια έκλεισε το σημείο στην Πλαταριά από όπου γινόταν η φόρτωση με προορισμό την Κέρκυρα και τους Παξούς.

Η μεταφορά της συγκεκριμένης δραστηριότητας εντός του λιμένα προκαλεί έντονες αντιδράσεις από επαγγελματίες, κατοίκους ενώ αντίθετος είναι και ο Δήμος της Ηγουμενίτσας.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, με ανακοίνωσή του, ενημερώνει για την θέση του, στο μείζον ζήτημα της φορτοεκφόρτωσης χύδην αδρανών υλικών από το λιμάνι Ηγουμενίτσας, όπως αυτή εκφράστηκε με την αρνητική ψήφο του εκπροσώπου του  Χαρίλαου Τσάτσα στην συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΛΗΓ ΑΕ κατά την συζήτηση του θέματος.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ήταν και παραμένει αντίθετο σε αυτή την απόφαση του Οργανισμού Λιμένα, κρίνοντας ότι υποβαθμίζει τόσο τον επιβατικό λιμένα Ηγουμενίτσας όσο και τις επιχειρήσεις της πόλης της Ηγουμενίτσας.In this article

Join the Conversation