Ευχαριστήριο Καραγιάννη προς το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και την Αθηνά Καλύβα

Για την δωρεά οχήματος μεταφοράς ΑμεΑ

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και του συνόλου των Δημοτών του Δήμου Σουλίου, εκφράζω τις θερμότερες των ευχαριστιών μας στο “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”, για τη δωρεά ύψους 26.000€ στο Δήμο μας.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα του Δήμου για την αγορά ενός οχήματος (9θέσιου βαν), με σκοπό τη μεταφορά σπουδαστών του Δήμου μας στο ΚΔΑΠ ΑμΕΑ “Το εργαστήρι” στην Ηγουμενίτσα.

Το “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος” με τη θετική του ανταπόκριση στέκεται πάντα αρωγός της κοινωνίας και των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και ενισχύει τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, σε εποχές πολύ δύσκολες τόσο για τα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσο και για τη μικρή κοινωνία του τόπου μας γενικότερα.

Ευχαριστούμε θερμά και τη συμπατριώτισσά μας κ. Αθηνά Καλύβα, Γενική Γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, με την παραίνεση της οποίας δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες του αιτήματος της προσφοράς του Δήμου στο “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”. Η συμβολή και παρέμβαση της κ. Καλύβα υπήρξε καταλυτική για τη θετική έκβαση του αιτήματος.

Η κ. Καλύβα, έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν και συνεχίζει να αποδεικνύει το ενδιαφέρον της για τον τόπο καταγωγής της, έχοντας συνδράμει με ιδιαίτερο ζήλο, προσωπικό αγώνα και ειλικρινή και ανιδιοτελή προσπάθεια στην επίλυση πλήθους ζητημάτων που αφορούν όχι μόνο τον Δήμο Σουλίου, αλλά και τον νομό Θεσπρωτίας γενικότερα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Παραμυθιά 02 Απριλίου 2021

Ο Δήμαρχος Σουλίου
Ιωάννης  Σπ. Καραγιάννης




In this article

Join the Conversation