Τα είπαν για τον εναλλακτικό τουρισμο της Θεσπρωτίας

Σε τηλεδιάσκεψη ανταλλαγής απόψεων που διοργάνωσε το επιμελητήριο

Ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας διοργάνωσε χθες Δευτέρα 05 Απριλίου και ώρα 18:30 τηλεδιάσκεψη ανταλλαγής απόψεων για την ανάδειξη του εναλλακτικού τουρισμού της Θεσπρωτίας.

Στόχος της τηλεδιάσκεψης ήταν να εντοπιστούν οι δυνατότητες που διαθέτει ο όμορφος τόπος μας, να υπάρξει μια πρώτη γνωριμία των εμπλεκομένων με δράσεις εναλλακτικού Τουρισμού, να συγκεντρωθούν προτάσεις και παρατηρήσεις και να γίνει μία προσπάθεια στοχεύοντας σε ένα σχέδιο δράσης για την δημιουργία του προϊόντος Εναλλακτικός Τουρισμός στην Θεσπρωτία.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι τουριστικών φορέων της περιοχής μας και επιχειρήσεις δραστηριοποιούμενες στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και σε παρεμφερείς δραστηριότητες.

Εκφράστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις και προτάσεις από τους συμμετέχοντες και το Επιμελητήριο διαπιστώνοντας ότι το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό, δεσμεύτηκε να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια, διοργανώνοντας στο άμεσο μέλλον την συνέχιση των συναντήσεων που θα αποτελέσουν τη βάση για την δημιουργία των προϋποθέσεων ανάδειξης και προβολής του Εναλλακτικού Τουρισμού στην Θεσπρωτία.



In this article

Join the Conversation