Επιμελητήριο | Παρουσιάστηκε η πλατφόρμα MyData – Ηλεκτρονικά Βιβλία

Οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων και λογιστών φοροτεχνικών. Η σύνδεση της πλατφόρμας MyData με τον Φορολογικό έλεγχο

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι χθες, Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 και ώρα 16:00, σε συνεργασία με την Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών-Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Θεσπρωτίας πραγματοποιήθηκε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα:

Ηλεκτρονικά Βιβλία και Πλατφόρμα MyData
1. Οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων και λογιστών φοροτεχνικών.
2. Η σύνδεση της πλατφόρμας MyData με τον Φορολογικό έλεγχο

Εισηγητής της τηλεδιάσκεψης ήταν ο κος Γιώργος Κορομηλάς (Λογιστής -Φοροτεχνικός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Συγγραφέας λογιστικών και φορολογικών βιβλίων, Πρόεδρος Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών – Μέλος της διαρκούς επιτροπής για την υποστήριξη της εφαρμογής και την αξιολόγηση του Ν.4308/2014)

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κος Α. Πάσχος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών-Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Θεσπρωτίας κος Χ. Κισσόπουλος.

Με το πέρας της παρουσίασης, ακολούθησε διαλογική συζήτηση και ο εισηγητής απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων των συμμετεχόντων.

Το βίντεο της τηλεδιάσκεψης είναι διαθέσιμο για τα Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου μας, τα οποία αφού στείλουν το αίτημα τους στο Επιμελητήριο (email: [email protected]) θα λάβουν τον σχετικό υπερσύνδεσμο (link) και εφόσον επιθυμούν μπορούν να λάβουν και τις σημειώσεις του εισηγητή.



In this article

Join the Conversation