Μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας για το Πάσχα

.

Σας εύχομαι χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Όλοι θα θέλαμε, το φετινό Πάσχα να μπορούσαμε να το ζήσουμε χωρίς τους αναγκαστικούς περιορισμούς στις μετακινήσεις και στις συναθροίσεις. Οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν. Θρηνήσαμε δικούς μας ανθρώπους . Σε κάποιες κοντινές μας οικογένειες στο τραπέζι φέτος θα είναι λιγότεροι . Οφείλουμε όλοι σαν υπεύθυνοι πολίτες έχοντας συναίσθηση της κατάστασης να δείξουμε κατανόηση και να κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή για να επιστρέψουμε μια ώρα νωρίτερα στην κανονικότητα , στη σταδιακή επαναφορά της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας .

Ας γιορτάσουμε λοιπόν τηρώντας με τη μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια τα μέτρα υγιεινής και προστασίας και ας έχουμε στο μυαλό μας τους συνάνθρωπους μας και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που δεν προλάβαν ακόμη να εμβολιασθούν και που οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε .

Ιδιαίτερα στο Φετινό Πάσχα , αν αναλογιστούμε όλοι ότι το μεγαλύτερο όπλο της Ανθρωπότητας κατά της Πανδημίας είναι ο εμβολιασμός , καλό θα ήταν , αν στο στενό φιλικό και οικογενειακό μας περιβάλλον υπάρχουν φίλοι η συγγενείς μας που αρνούνται η έχουν επιφυλάξεις για τον εμβολιασμό , να τους πούμε για τους κίνδυνους που διατρέχουν σε σχέση με όσους έχουν εμβολιαστεί .

Το Πάσχα , τη γιορτή της Αγάπης η γνώμη αγαπημένων προσώπων μπορεί να πείσει καλυτέρα , μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Καλή Ανάσταση , καλό Πάσχα και καλό εμβόλιο σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη .



In this article

Join the Conversation