Στις top ταξιδιωτικές εμπειρίες της Tripadvisor το “Epirus Photo Safari του Γιώργου Μαλαμίδη”

Διοργανώνει εκδρομές σε εναλλακτικές διαδρομές στη θεσπρωτική φύση

Η μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα Tripadvisor, κάθε χρόνο βραβεύει τις τουριστικές επιχειρήσεις οι οποίες συγκεντρώνουν τις καλύτερες κριτικές των πελατών τους.

Στην κατηγορία των Tours (εκδρομών) για το 2020 βραβεύθηκε η Θεσπρωτική επιχείρηση Epirus Photo Safari του Γιώργου Μαλαμίδη, η οποία διοργανώνει εκδρομές σε εναλλακτικές διαδρομές στη θεσπρωτική φύση.

Μια σημαντική διάκριση για τη συγκεκριμένη επιχείρηση, αλλά και γενικότερα για το τουριστικό προϊόν της Θεσπρωτίας, η οποία δίνει την ευκαιρία σε επισκέπτες να ξεναγηθούν σε υπέροχα τοπία της Θεσπρωτίας που δεν είναι εύκολα προσβάσιμα και γι’ αυτό έχει ιδιαίτερη αξία.

Σε σχόλιο του ο Γιώργος Μαλαμίδης για τη διάκρισή του, αναφέρει:

“Είμαι σίγουρα πολύ περήφανος που το Epirus Photo Safari έλαβε βραβείο “Cerificate of Excellence” για το 2020 από τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα παγκοσμίως, το Tripadvisor.
Οι κόποι των τελευταίων χρόνων επιβραβεύονται, αλλά μαζί με εμένα βραβεύεται σήμερα η Θεσπρωτία και κατ’ επέκταση η Ήπειρος. Αποτελεί απόδειξη ότι ετούτος ο ευλογημένος τόπος μπορεί να καταφέρει πολλά, στοχεύοντας κατάλληλα στον εναλλακτικό τουρισμό, δημιουργώντας περιπέτειες και εμπειρίες που μένουν αξέχαστες στους επισκέπτες του, προσφέροντας υπηρεσίες αντάξιες μεγάλων ταξιδιωτικών προορισμών αλλά να πάει κι ένα βήμα παραπέρα.
Είναι μεγάλη ευκαιρία τώρα η Θεσπρωτία και η Ήπειρος να προβάλλει την “ΑΓΝΗ”, άγρια φύση και το ανέγγιχτο, “ΠΑΡΘΕΝΟ” περιβάλλον που τόσο πλουσιοπάροχα της έχει προσφερθεί. Ο μαζικός τουρισμός δεν αποτελεί πλέον λύση.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλες τους συνταξιδιώτες και φίλους πλέον για τις συγκινητικές κριτικές τους. Υποσχόμαστε και το 2021 ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να λάβει ο ΤΟΠΟΣ μας αυτό που του αξίζει, μία θέση πάνω από τα σύννεφα, στην υψηλότερη κορφή! Δείτε το βραβείο εδώ

Περιηγηθείτε στη σελίδα του Epirus Photo Safari για να δείτε τις προσφερόμενες υπηρεσίες του πατώντας ΕΔΩ



In this article

Join the Conversation