Το επιμελητήριο για την επανεκκίνηση της εστίασης

"Χαιρετίζουμε την επανέναρξη και καλούμε τους συναδέλφους μας να τηρήσουν με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας και λειτουργίας των επιχειρήσεών μας"

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας χαιρετίζει την επανεκκίνηση του κλάδου εστίασης στην χώρα μας από τις 03 Μαΐου. Ήταν ένα αναγκαίο μέτρο για τον κλάδο που απασχολεί ένα σημαντικότατο αριθμό εργαζομένων (αν όχι τον υψηλότερο) και αυτοαπασχολούμενων στην χώρα και ήταν αυτός που υπέστη και την σοβαρότερη ζημία καθ’ όλο το διάστημα των διαδοχικών αναστολών λειτουργίας.

Χαιρετίζουμε την επανέναρξη, με την ελπίδα να μην επανέλθουμε ποτέ ξανά στις συνθήκες που βιώσαμε για περισσότερο από ένα χρόνο, και με την προτροπή στους καταναλωτές να στηρίξουν, όσο το επιτρέπει η δυνατότητά τους, τις τοπικές επιχειρήσεις που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη.

Παράλληλα καλούμε τους συναδέλφους μας να τηρήσουν με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας και λειτουργίας των επιχειρήσεών μας, όπως αυτά έχουν εξαγγελθεί, όπως επίσης και τους καταναλωτές να στηρίξουν την εφαρμογή τους, ώστε να διασφαλίσουμε κι εμείς από την πλευρά μας ότι ο “εφιάλτης” έχει πλέον περάσει και δεν θα επιστρέψει. Είναι και στο δικό μας χέρι να συμβάλλουμε στο να μην κλείσουν ξανά τα καταστήματά μας!

Ευχόμαστε Καλό άνοιγμα της “νέας” περιόδου, όπως επίσης και της τουριστικής, χωρίς  πισωγυρίσματα και νέους περιορισμούς, αναμένοντας την διαρκή στήριξη της Πολιτείας στις πληγείσες επιχειρήσεις, που δεν δύνανται μέσα στους επόμενους μήνες να καλύψουν όλες τις ζημίες που υπέστησαν από πέρυσι!

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας θα είναι διαρκώς παρών, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και διεκδικώντας το βέλτιστο για τις επιχειρήσεις μας και την τοπική κοινωνία!



In this article

Join the Conversation