Ο διεθνής διαιτητής καράτε Παναγιώτης Γκορέζης για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που σάρωσε η Ελλάδα

Τέταρτη θέση θέση ανάμεσα σε 44 εθνικές αποστολές με 5 μετάλλια

Την τέταρτη θέση θέση ανάμεσα σε 44 εθνικές αποστολές με 5 μετάλλια, κατέκτησε η εθνική ομάδα Καράτε, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της porec της Κροατίας, στο οποίο συμμετείχε ως διαιτητής ο Παναγιώτης Γκορεζης.

Ο πρ. ομοσπονδιακός προπονητής και πολυνίκης καρατέγκα, σε δηλώσεις του σημείωσε:

“Πολλά συγχαρητήρια στην Εθνικη ομαδα καρατε για την εκπληκτική εμφάνιση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καρατε που έγινε στο porec της Κροατίας κατακτώντας την 4 θεση απο τις 44 χωρες που συμμετείχαν.
Ενας πραγματικά αθλος απεναντι σε χωρες μεγαθήρια στον χωρο του ευρωπαϊκού καρατε. Συγχαρητήρια στους αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν τα 5 μετάλλια στους πρωταθλητές Ευρώπης Ξενο Διονύση ,Πανετσιδου Βικη,Τζανο Γιώργο , Χατζηιλιαδου Ελενα και Ξενο Στεφανο και σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνιστικαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ηταν η πρωτη αποστολη μετα απο Πολλά χρονια που η ομαδα ηταν πλήρης με αρχηγό αποστολής Παπαδόπουλο Κωστα Εθνικό προπονητή Κανέλλη Ιωάννη προπονητικό team Τριανταφιλλη Δημήτρη και Χατζηιλιαδη Μαξιμο φυσιοθεραπευτή Μουταφτση Ηλια και διεθνή διαιτητή Γκορεζή Παναγιώτη αλλα κυρίως που αισθανθήκαμε ομάδα .
Η ΠΔ της ομοσπονδίας μας εκανε τα μέγιστα καλύπτοντας ολα τα έξοδα ολης της αποστολής και δείχνοντάς καθημερινό μέγιστο ενδιαφέρον κατάφερε το κλίμα της Εθνικής μας ομαδος να ειναι εξωτερικό κατι που φάνηκε στα αποτελέσματα.
Συγχαρητήρια σε ολους και προσδοκούμε στο προολυμπιακο τουρνουά στο Παρίσι σε 3 εβδομαδες να πανηγυρίζουμε πρόκριση στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο .”

H εθνική αποστολή, το πρωί της Κυριακής παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Alpha “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” και το απόσπασμα μπορείτε να το παρακολουθήσετε απο εδώ, στο 02:21’27”.

In this article

Join the Conversation