Στην 85η ΔΕΘ το επιμελητήριο Θεσπρωτίας. Πρόσκληση προς επιχειρήσεις

11-19 Σεπτεμβρίου

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ανταποκρινόμενο σε πρόσκληση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) προτίθεται να συμμετάσχει με περίπτερο 25 τ.μ. στην 85η ΔΕΘ στις 11-19 Σεπτεμβρίου 2021 στην Θεσσαλονίκη. Τιμώμενη χώρα για το 2021 είναι η Ελλάδα.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου προβλέπεται: α) να φιλοξενηθούν Θεσπρωτικές επιχειρήσεις Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου, β) να προβληθεί η Θεσπρωτία ως τουριστικός προορισμός, γ) να προβληθούν οι παραγωγικοί κλάδοι του νομού και να διανεμηθεί το προωθητικό υλικό των επιχειρήσεων μελών μας που το επιθυμούν.

Καλούμε τα Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 85η ΔΕΘ φιλοξενούμενες στο περίπτερό μας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 (στο: [email protected]), δηλώνοντας παράλληλα το είδος των προϊόντων που επιθυμούν να προβάλλουν και τα τ.μ. που θα χρειασθούν, ώστε να προγραμματίσουμε αφενός με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία της Θεσπρωτικής επιχειρηματικότητας και αφετέρου να ενημερώσουμε έγκαιρα την ΚΕΕΕ για την κράτηση του χώρου αλλά και την διοργανώτρια αρχή.

Οι ανωτέρω δράσεις παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κόστος συμμετοχής για τα Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών μας.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας συμμετέχει μόνο με 25 τ.μ οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας θα καλύψει το κόστος ενοικίασης του περιπτέρου και τον βασικό εξοπλισμό του.

In this article

Join the Conversation