Στο Wimbledon η Μιχαέλα | Η κλήρωση

Στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει τη 18χρονη Αμερικανίδα Elizabeth Coleman, No.41 και πρώην Νο.24 στην παγκόσμια κατάταξη

Η Μιχαέλα Λάκη θα αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Wimbledon για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Η Μιχαέλα, η οποία είναι 16 ετών και βρίσκεται στο Νο.14 του ταμπλό των κοριτσιών και στο Νο.21 της παγκόσμιας κατάταξης στα 18άρια, βρίσκεται στο κάτω μέρος του ταμπλό και με το καλημέρα θα πρέπει να δώσει μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, αφού στην πρεμιέρα της θα αντιμετωπίσει τη 18χρονη Αμερικανίδα Elizabeth Coleman, No.41 και πρώην Νο.24 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors.

Αν προκριθεί στον 2ο γύρο, η αθλήτρια του Φοίβου Μιχαλόπουλου θα αντιμετωπίσει ακόμα μια 18χρονη παίκτρια, είτε τη Βρετανίδα Kylie Bilchev, Νο.164 της παγκόσμιας κατάταξης U18, είτε τη Σλοβάκα Bianca Behulova, Νο.34 και προσφάτως Νο.27.

Η Μιχαέλα διασταυρώνεται επίσης στον 3ο γύρο με τη 16χρονη Alex Eala από τις Φιλιππίνες, μια από τις πιο ταλαντούχες παίκτριες της Rafa Nadal Academy, No.2 στο ταμπλό και Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors.

Αναλυτικά η κλήρωση

Θυμίζουμε πως αυτή την εβδομάδα η Λάκη έπαιξε μόλις στο πρώτο της επίσημο ITF τουρνουά στο γρασίδι και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, στο πολύ δυνατό Roehampton Championships της Grade 1 κατηγορίας. Πέτυχε 3 νίκες και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στα μονά, ενώ στα διπλά έφτασε στα ημιτελικά και ακόμα συνεχίζει.



In this article

Join the Conversation