Σκαρφάλωσε στο Νο.18 της παγκόσμιας κατάταξης

Η Μιχαέλα συνεχίζει να εντυπωσιάζει

Η Μιχαέλα Λάκη κέρδισε 3 ακόμα θέσεις αυτή την εβδομάδα και βελτίωσε το προσωπικό της ρεκόρ, ανεβαίνοντας στο Νο.18 της παγκόσμιας κατάταξης της ITF στα 18άρια.

Συνεχίζει να ανεβάζει όλο και ψηλότερα την ελληνική σημαία η Μιχαέλα Λάκη, με τις σπουδαίες επιδόσεις της και τη συνεχή πρόοδο που δείχνει.

Αυτή την εβδομάδα, η 16χρονη αθλήτρια του Φοίβου Μιχαλόπουλου, ανέβασε ακόμα περισσότερο τη συγκομιδή της, χάρη στις πορείες της μέχρι τα προημιτελικά του μονού και μέχρι τον τελικό του διπλού, στο Grade 1 τουρνουά του Roehampton του Λονδίνου.

Θυμίζουμε πως αυτό ήταν το ντεμπούτο της σε τουρνουά της ITF στο γρασίδι και παρόλα αυτά κατάφερε να κάνει μεγάλες πορείες και να δείξει πολύ καλά στοιχεία ενόψει του Wimbledon, ενώ παράλληλα αύξησε τη συγκομιδή της  κατά 60,5 βαθμούς ITF, φτάνοντας συνολικά τους 1.232,25. Αυτό την έφερε και στο Νο.18 της παγκόσμιας κατάταξης U18 των κοριτσιών, βελτιώνοντας το career high της.

Μια θέση που θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ερχόμενη εβδομάδα, με μια καλή πορεία στο Wimbledon, όπου θα ξεκινήσει σήμερα τις υποχρεώσεις της.



In this article

Join the Conversation