Βήματα διαχωρισμού ενός διαμερίσματος σε δύο μικρότερα

.

Έχεις στην ιδιοκτήσια σου ένα μεγάλο διαμέρισμα και σκέφτεσαι τρόπους για να το κάνεις πιο λειτουργικό ; Τι πιο λειτουργικό από το να το χωρίσεις σε δύο, μικρότερα μεν διαμερίσματα αλλά εξίσου όμορφα.

Βάλε όρια στο budget σου

Το πρώτο και κύριο με ότι έχει να κάνει με τις αλλαγές του σπιτιού και τις ανακαινίσεις είναι να ξέρεις τα όρια σου. Σε χρηματικό επίπεδο φυσικά. Σκέψου και όρισε ένα συγκεκριμένο budget το οποίο θα προσπαθήσεις να μην περάσεις. Με αυτό τον τρόπο θα διαχειριστείς καλύτερα τα χρήματα σου και δεν θα παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό της αλλαγής.

Ενημερώσου

Είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθείς και να μιλήσεις με έναν αρχιτέκτονα μηχανικό για το κόστος και το χρονικό διάστημα των εργασιών για να θέσεις το budget σου, όπως είπαμε παραπάνω. Εκτός από το να έρθεις σε επαφή με έναν αρχιτέκτονα πρέπει να μάθεις από την υπηρεσία δόμησης της περιοχής σου ποιες είναι οι άδειες οι οποίες χρειάζονται για την πραγματοποίηση του εγχειρήματος, ώστε να μην θεωρηθεί αιθέρετο.

Συνεργάσου με τον Αρχιτέκτονα

Για δικό σου όφελος καλό θα ήταν να συνεργαστείς καλά με τον μηχανικό σου ώστε να βγει το αποτέλεσμα το οποίο θέλεις. Εκείνος θα σου προτείνει μέσα από 3d παρουσιάσεις την αρχιτεκτονική του λύση και σχεδιασμό των δύο διαμερισμάτων και εσύ θα πρέπει να είσαι απόλυτα ειλικρινείς και σαφής στο τι θέλεις ή τι δεν σου αρέσει για να μην πάει πίσω η διαδικασία του διαχωρισμού διαμερίσματος σε 2 .

Μετά τον διαχωρισμό … Τι ;

Αφού τελειώσουν οι εργασίες και το ένα διαμέρισμα έχει χωριστεί πια σε δύο ήρθε η ώρα για την διακόσμηση τους, το οποίο σίγουρα είναι το πιο συναρπαστικό κομμάτι της όλης διαδικασίας. Θα κληθείς να βρεις έπιπλα σαλονιού, κουζίνας, υπνοδωματίου, μπάνιου, κουρτίνες, αποθηκευτικά έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές. Επίσης μην ξεχάσεις τα σερβίτσια για την κουζίνα καθώς και την διακόσμηση του χώρου. Ένα σπίτι δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τουλάχιστον ένα σερβίτσιο φαγητού αλλά και ούτε χωρίς τα διακοσμητικά τα οποία δίνουν ύφος στο κάθε σπίτι. Τέτοια σερβίτσια και κουζινικά, όπως και διακοσμητικά θα βρείτε στις μοναδικές προσφορές σε όλα τα προϊόντα Kosta Boda , που παρέχουν στους πελάτες τους μοναδικά κομψά είδη σπιτιού.

In this article

Join the Conversation