Η ΚΑΕ Παραμυθιά για το νέο ξεκίνημα της ομάδας

Ανακοίνωση

Νέα φιλόδοξη στροφή της ΚΑΕ Παραμυθιάς με προπονητική ομάδα να αναλαμβάνει τα ηνία των τμημάτων υποδομών καθώς και τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας.

Κατόπιν αποχώρησης του κόουτς Πέτρου Κωστίδη, η ΚΑΕ Παραμυθιάς, με γρήγορα αντανακλαστικά και κινούμενη αθόρυβα με νέο πλάνο, στρέφεται σε ένα σχήμα εμπλουτισμένο με περισσότερους προπονητές, στην προσπάθεια να δώσει ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη των ακαδημιών, την περαιτέρω ανάδειξη ταλέντων και την μεγαλύτερη εκγύμναση των παιδιών. Με γνώμονα τις φιλοδοξίες της ενισχυμένης αντρικής ομάδας, δρομολογήσαμε το νέο σχεδιασμό με σημαντικές αναδιαρθρώσεις και στόχους, με έμφαση στην προώθηση των νέων αθλητών των αγωνιστικών τμημάτων και στην υποδειγματική λειτουργία των ακαδημιών.

Η ομάδα προχωρά σε νέο εγχείρημα σε συνεργασία με ικανούς, καταξιωμένους και φιλόδοξους προπονητές στα αναπτυξιακά τμήματα, ενεργούς μάλιστα στην αντρική ομάδα της ΚΑΕ, αλλά και με προσθήκη γνώσης και εμπειρίας στο πόστο της αντρικής ομάδας.

Η αρχή έγινε με την προσθήκη του έμπειρου και καταξιωμένου Δημήτριου Παππά. Ένας πολύπειρος προπονητής που θα προσφέρει σημαντικά κατέχοντας πλούσιες παραστάσεις με την συμμετοχή του σε σημαντικές ομάδες και αρκετές επιτυχίες. Ο Δημήτριος Παππάς είναι προπονητής από το 1995, απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Master από το Central Michigan University με ειδικότητα την προπονητική. Ορισμένες από τις σπουδαιότερες ενδεικτικές επιτυχίες του η άνοδος του Α.Γ.Σ.Ι. από την Α’ τοπική κατηγορία στην Γ εθνική (το επανέλαβε δεύτερη φορά), όπως επίσης και η άνοδος του Σπάρτακου Ιωαννίνων στην Γ΄ εθνική κατηγορία καθώς και πληθώρα άλλων επιτυχιών σε μικρότερες κατηγορίες.

Η συνέχεια έγινε με τον Θεόδωρο Τσιρώνη επίσης ενεργό και σημαντικό παίχτη της αντρικής ομάδας της ΚΑΕ Παραμυθιάς. Ο Θοδωρής Τσιρώνης είναι 37 ετών, ενεργός καλαθοσφαιριστής σε τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα από το 1999 και έχει διατελέσει προπονητής των τμημάτων υποδομής αρχικά στον Α.Γ.Σ.Ι. Ιωαννίνων και τα τελευταία 5 χρόνια στις ακαδημίες του IBC στα Ιωάννινα και το Μέτσοβο. Κάτοχος του διπλώματος προπονητικής ΣΕΠΚ (Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης). Ένας νέος προπονητής με πλούσια όμως εμπειρία στην προπόνηση ακαδημιών με ιδιαίτερη γνώση των αρχών της καλαθοσφαίρισης.

Η προπονητική ομάδα ολοκληρώνεται με τον νεαρό και ανερχόμενο Κωνσταντίνο Χάιδο, βασικό καλαθοσφαιριστή της αντρικής ομάδας της ΚΑΕ Παραμυθιάς, που έχει ξεκινήσει από της μικρές κατηγορίες της ομάδας και έχει αποκτήσει προπονητική εμπειρία και ως βοηθός προπονητή σε αντίστοιχες ακαδημίες. Ο νεαρός Κωνσταντίνος Χάιδος είναι κάτοχος πτυχίου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση. Έχει διατελέσει 3 χρόνια προπονητής στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου ως βοηθός των τμημάτων Προ-μίνι και των junion και στόχος της ΚΑΕ να εκμεταλλευτεί τις γνώσεις του και την όρεξή του, στις μικρές ακαδημίες.

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη περίοδο, στον απερχόμενο προπονητή Κο Πέτρο Κωστίδη, ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, όπως και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Τον ευχαριστούμε για την αγαστή συνεργασία που είχαμε τα τελευταία τρία χρόνια και για την αξιέπαινη προσπάθεια και προσφορά του στον Σύλλογό μας.

Επίσης η ΚΑΕ Παραμυθιάς έχει προχωρήσει στην περαιτέρω ενίσχυση του ήδη δυνατού ρόστερ της ομάδας και στόχος να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, ώστε να πρωταγωνιστήσει στην νέα αγωνιστική χρονιά.

Τέλος νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους αυτούς που μας συμπαραστέκονται με λόγια και έργα στην προσπάθεια μας. Ιδιαίτερα πρέπει να ευχαριστήσουμε την τοπική κοινωνία για την αμέριστη στήριξη που μας παρέχει. Μεγαλύτερη στήριξη από τους γονείς των παιδιών που αγωνίζονται στα τμήματα της ομάδας μας δεν θα μπορούσαμε να έχουμε . Αυτοί είναι ο μεγαλύτερος χορηγός μας, μη παραβλέποντας και τους υπόλοιπους αξιόλογους χορηγούς μας.

Αντλώντας δύναμη από τη στήριξη που μας παρέχετε, αγωνιζόμαστε και πορευόμαστε με γνώμονα την ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης και κατ’ επέκταση του υγιούς αθλητισμού, προτρέποντας τους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με το άθλημα του μπάσκετ, αγκαλιάζοντας τους, με στόχο να αναδειχθούν τα θετικά στοιχεία, τα στοιχεία εκείνα που θα τους επιτρέψουν να αντλήσουν δύναμη και ελπίδα για το μέλλον.

Ευχή όλης της Διοίκησης οι αθλητές να είναι υγιείς και η χρονιά να κυλήσει χωρίς απρόοπτα.



In this article

Join the Conversation