Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Μιχαέλα

Νίκησε την Δήμητρα Παύλου στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Η Μιχαέλα Λάκη είναι η νέα πρωταθλήτρια Ελλλάδας, μετά τη νίκη της με 2-0 σετ επί της Δήμητρα Παύλου στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στον Ο.Α. Αθηνών.

Μετά από έναν ωραίο τελικό στον Ο.Α. Αθηνών, η Μιχαέλα Λάκη επικράτησε της καλής της φίλης και συμπαίκτριας στις Εθνικές ομάδες juniors και γυναικών, Δήμητρας Παύλου, με 6-3, 6-0, για να γίνει η νέα πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία των γυναικών.

Το 1ο σετ ήταν αρκετά κλειστό, με τις δυο παίκτριες να παίζουν δυνατά από την αρχή ως το τέλος, αλλά τη Λάκη να έχει το κάτι παραπάνω για να φτάσει μέχρι την κατάκτησή του. Στο 2ο σετ η Λάκη άνοιξε τη διαφορά και παρά την μάχη που έδωσε μέχρι το τέλος η Παύλου, η οποία έσβησε και 3 match points στο 6ο game, κατάφερε να το κλείσει χωρίς να απωλέσει game.

Η Λάκη, η οποία στα 16 της βρίσκεται στο Νο.25 της παγκόσμιας κατάταξης στα 18άρια (έχει φτάσει έως και το Νο.18), αναδείχθηκε για πρώτη φορά Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στις γυναίκες. Πέρσι, είχε κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία των 16 ετών.



In this article

Join the Conversation