Ψήφο εμπιστοσύνης στην “εναλλακτική” Ήπειρο, απο τους Γερμανούς στην TourNatur

Ξεκίνησε στις 27 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως 5 Σεπτεμβρίου

Mε τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού «TourNatur» του βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ντίσελντορφ Γερμανίας, η Περιφέρεια Hπείρου επέστρεψε στις εκθέσεις για την ανάδειξη και προβολή των περιφερειακών της ενοτήτων ως ιδανικό ενιαίο τουριστικό προορισμό για τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Η συγκεκριμένη έκθεση, έγινε στο πλαίσιο της αξιολόγησης των δεδομένων και του ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται για μορφές εναλλακτικού τουρισμού από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Βόρειας –Βεστφαλίας της Γερμανίας, η οποία αναδεικνύεται σε «αγορά- στόχο» για την Ήπειρο.

Η εκτίμηση αυτή επιβεβαιώθηκε από τη μεγάλη προσέλευση επισκεπτών στο περίπτερο της Ηπείρου, οι οποιοι ενημερώθηκαν για όλες τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει η περιφέρεια.

“Η εναλλακτική και πλούσια σε ομορφιές περιφέρεια Ηπείρου είναι παρούσα, για ακόμη μια χρονιά, στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού TourNatur στο Ντίσελντορφ. Το ενδιαφέρον του κοινού για την Ήπειρο είναι μεγάλο και η θετική δυναμική που αναπτύχθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου τα τελευταία χρόνια στην γερμανική αγορά διατηρείται” τόνισε σε δήλωση της η δ/ντρια Τουρισμού της περιφέρειας Ηπείρου Ιουλία Μαρκούλα.

Η έκθεση θα διοργανωθεί παράλληλα, και για πρώτη φορά καθ’ όλο το διάστημα, με τη Διεθνή Έκθεση Caravan Salon, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του κόσμου για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και τροχόσπιτα, στο εκθεσιακό κέντρο του Ντίσελντορφ της Γερμανίας από 27 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου,



In this article

Join the Conversation