Μήνυμα Καραγιάννη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

.

Share

Αγαπητά μου παιδιά,

Σήμερα χτυπάει για πρώτη φορά το κουδούνι και ξεκινά μια περίοδος πλούσια σε στόχους, προσδοκίες και απαιτήσεις. Σήμερα ξεκινά μια ακόμη σχολική χρονιά, με τις ιδιαιτερότητες της πανδημίας που εντάσσει νέες συνήθειες στην καθημερινότητά σας, εντός και εκτός σχολικών αιθουσών.

Έχουμε μάθει να προσαρμοζόμαστε σε νέες συνθήκες και το ίδιο έχουμε κάνει και στην εποχή της πανδημίας.

Όποιες και να είναι η συνθήκες όμως, η σχολική περίοδος είναι πάντα συναρπαστική, σας ανοίγει νέους ορίζοντες και είναι το όχημα που μπορεί να οδηγήσει στην πραγματοποίηση των ονείρων σας. Αυτήν την άμορφη περίοδο της ζωής σας, σας καλώ να την απολαύσετε στο έπακρο, δίνοντας μεγάλη σημασία και προσοχή στα μέτρα κατά της πανδημίας που συνοδεύουν και την φετινή χρονιά.

Γνωρίζουμε καλά πως πλέον είστε πολύ ώριμοι και μπορείτε εύκολα να ανταποκριθείτε στις ειδικές συνθήκες όπως οι φετινές, με την καθοδήγηση και την στήριξη των δασκάλων και των καθηγητών σας.  Στις μέρες αυτές εμπιστευόμαστε και τους εκπαιδευτικούς, στην δύσκολη αποστολή της εκπαίδευσης και της διαπαιδαγώγησης σας.

Όλοι μας οφείλουμε να δείχνουμε υπευθυνότητα και τηρούμε ευλαβικά τους κανόνες της πολιτείας  για τον περιορισμό της πανδημίας. Έτσι όλη η εκπαιδευτική κοινότητα θα αισθάνεται ασφαλής και θα μείνετε προσηλωμένοι και απερίσπαστοι στο έργο σας.

Ο Δήμος Σουλίου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το πρώτο κουδούνι να χτυπήσει μέσα σε απολύτως ομαλές και ασφαλείς συνθήκες. Προτεραιότητά μας είναι να εξασφαλίζουμε για εσάς, μια ιδανική λειτουργία των σχολείων του Δήμου μας.

Καλή σχολική χρονιάIn this article

Join the Conversation