Απάντηση της κοινοπραξίας Αχέροντα για τον καταλαμβανόμενο χώρο στο αγρ. 21

Ανακοίνωση

Επειδή στην συνεδρίαση του ΔΣ την Δευτέρα, ακούστηκε απο τον αντιδήμαρχο Θ. Μπέλο ο ισχυρισμός πως ”η κοινοπραξία αντι για 700 τ.μ που έχει νοικιάσει απο τον Δήμο έχει καταλάβει 2 στρέμματα και κάνει ότι θέλει”, για την αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνουμε τα εξής.

Ο ισχυρισμός είναι πέρα για πέρα αναληθής και παραπλανητικός. Στα δύο χρόνια λειτουργείας η κοινοπραξία κινήθηκε αυστηρά στα πλαίσια που προβλέπει το τοπογραφικό της σύμβασης , τηρώντας στο ακέραιο όλους τους όρους που προβλέπονται από αυτή. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι σύμβουλοι, αρχηγοί παρατάξεων και ο ίδιος ο Δήμαρχος που μας επισκέφτηκε πολλές φορές.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως επειδή ο κ. Μπέλος σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού δεν επισκέφθηκε ποτέ τον χώρο της κοινοπραξίας για να έχει ίδια αντίληψη, έχει πέσει θύμα παραπληροφόρησης απο γνωστούς κύκλους που συστημικά επιχειρούν, για δικούς τους λόγους, την υπονόμευση της κοινοπραξίας.

Η τακτική του τσουβαλιάσματος και του ”όλοι ίδιοι είναι”, είναι άδικη ισοπεδωτική και επικίνδυνη. Για αυτό και περιμένουμε να αναγνωρίσει το λάθος του και με γενναιότητα να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΑΧΕΡΟΝΤΑIn this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!