Σήμερα η τηλεημερίδα για την νέα ρύθμιση οφειλών προς δημόσιο και τράπεζες από το επιμελητήριο.

Με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείριση Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών Φώτη Κουρμούση και στελέχη της Ειδικής Γραμματείας

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Ηπείρου (Π.Ε.Σ.Η.) δια του Προέδρου του κ. Αλέξανδρου Πάσχου σας προσκαλεί στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες» που θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 16:00 στον σύνδεσμο

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών κος Φώτης Κουρμούσης και τα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας θα παρουσιάσουν και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα θέματα:

  • Το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών – παροχή 2ης ευκαιρίας
  • Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις
  • Τη ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΓΔΙΧ

Στο τέλος της παρουσίασης θα διατεθεί χρόνος για την υποβολή ερωτημάτων και να δοθούν απαντήσεις από τον Ειδικό Γραμματέα και τα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας.

Η ανωτέρω ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται από το Π.Ε.Σ.Η. στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών των Επιμελητηρίων της Ηπείρου προς τα μέλη τους.

  • Η πλατφόρμα θα είναι ανοικτή και θα επιτρέπει την σύνδεσή σας από τις 15:30 προκειμένου να επιλύσετε προβλήματα σύνδεσης.
  • Παρακαλείστε να διατηρείτε κλειστά το μικρόφωνο και την κάμερά σας.
  • Εάν υπάρξουν απορίες, παρακαλείστε να τις σημειώσετε και να τις υποβάλλετε στον εισηγητή όταν δοθεί ο ανάλογος χρόνος για συζήτηση κι επίλυση αποριών ή να τις αποστείλετε μέσω μηνύματος από το πεδίο Συνομιλίες (Chat).
  • Μπορείτε να παρακολουθήσετε την τηλεδιάσκεψη στο ακόλουθο σύνδεσμο στο Facebook




In this article

Join the Conversation