Ομαλά και με ικανοποιητική κίνηση εξελίσσεται ο Λάμποβος. Μπαράζ ελέγχων από την ΕΛΑΣ +Φωτογραφίες

Ψήφο εμπιστοσύνης από τους καταναλωτές στο παλαιότερο και μεγαλύτερο παζάρι της Ηπείρου

Με ικανοποιητική κίνηση εξελίσσεται η πρώτη επίσημη ημέρα του Λαμπόβου. Στις εγκαταστάσεις της εμποροπανήγυρης, βρίσκεται πλήθος επισκεπτών από την Θεσπρωτία και όχι μόνο, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο παλαιότερο και μεγαλύτερο παζάρι της Ηπείρου.

Ταυτόχρονα αυξημένο είναι το ενδιαφέρον για οργανωμένες εκδρομές από τουριστικά γραφεία από Ιωάννινα, Κέρκυρα, Πρέβεζα, Άρτα, Λευκάδα, Αγρίνιο, Γρεβενά και Κοζάνη, κάτι που αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες.

Τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας τηρούνται, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μπαράζ ελέγχων πραγματοποιούνται από το πρωί από κλιμάκια της ελληνικής αστυνομίας, για την βεβαίωση πιστοποιητικών εμβολιασμών, την χρήση μάσκας κλπ. σε όλους του εμπόρους του παζαριού καθώς και στους εργαζόμενους. Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-onlinegr, οι έλεγχοι έδειξαν πως όλοι οι έμποροι και οι εργαζόμενοι εντός των εγκαταστάσεων είναι εμβολιασμένοι ή με rapid test και πως ολα τα περίπτερα τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας. Η μοναδική παράβαση που αφορούσε εμβολιασμό, εντοπίστηκε σε έμπορο εκτός των εγκαταστάσεων της εμποροπανήγυρης, του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.500€ και απομακρύνθηκε άμεσα καθώς στερούταν και τα απαραίτητα έγραφα για πλανόδιο εμπόριο.

Την τήρηση των μέτρων, όπως η χρήση μάσκας, η μονοδρόμηση κλπ, εχει αναλάβει ιδιωτική εταιρία security, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ιδικά για φέτος εχει τριπλασιαστεί ο αριθμός των υπαλλήλων security που απασχολούνται στο Λάμποβο.

Οι διοργανωτές με την επιτροπή Λαμπόβου για την υποστήριξη επισκεπτών και εμπόρων, βρίσκεται στο περίπτερο του δήμου στο ύψος των ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως και εμπορικά καταστήματα της Παραμυθιάς έχουν μεγάλες προσφορές σε όλη την διάρκεια του παζαριού, με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου της πόλης να τονίζει πως η επιχειρηματική κοινότητα της Παραμυθιάς συμβαδίζει με την εμποροπανήγυρη με τιμές “λευκής νύχτας”.

Φωτογραφίες Ναταλία Λώλου



In this article

Join the Conversation