Με σύμμαχο τον καιρό κορυφώνεται το επόμενο διήμερο ο Λάμποβος

Θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Δευτέρας

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με ικανοποιητική προέλευση επισκεπτών (με δεδομένες τις συνθήκες που επικρατούν), κουφώνεται το επόμενο διήμερο η παραδοσιακή εμποροπανήγυρη της Παραμυθιάς “Λάμποβος”.

Ο Λάμποβος ύστερα από απόφαση της σχετικής επιτροπής, παρατείνεται κατά μία ημέρα και έτσι η μεγαλύτερη και παλαιότερη εμποροπανήγυρη της Ηπείρου, θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα το βράδυ.

Στην Παραμυθιά βρίσκεται πλήθος επισκεπτών από την Θεσπρωτία, όλη την Ήπειρο αλλά και από πολλά μέρη της βορειοδυτικής Ελλάδας, με τουριστικά γραφεία που οργάνωσαν εκδρομές.

Οι έλεγχοι της αστυνομίας, οπως δείχνουν και τα αρκετά πρόστιμα στους παραβάτες, είναι συνεχείς και αυστηροί. Μέχρι στιγμής 3 έμποροι που είχαν ενοικιάσει περιπτερά εντός της εμποροπανήγυρης, απομακρυνθήκαν πληρώνοντας και πρόστιμο 1500 ευρώ, καθώς δεν είχαν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά εμβολιασμού ή rapid test.

Η επιτροπή Λαμπόβου για την υποστήριξη επισκεπτών και εμπόρων,  βρίσκεται στο περίπτερο στο ύψος των ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας.In this article

Join the Conversation