Σεμινάριο πρώτων βοηθειών απο τον σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ

.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης (ΚΕΠ) Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας και το ΕΚΑΒ, διοργανώνει σεμινάρια Α ́ Βοηθειών για όλους τους υπαλλήλους των δήμων, όλου του νομού (Ηγουμενίτσας, Φιλιατών, Σουλίου)

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους των δήμων, ανεξαρτήτως θέσης ή αντικειμένου και έχει σκοπό να παρέχει την αναγκαία γνώση, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν έκτακτα περιστατικά, τόσο στο χώρο εργασίας τους όσο και στην προσωπική τους ζωή, μέχρι να φτάσει η εξειδικευμένη βοήθεια. Καλούμε τους Διευθυντές των Υπηρεσιών όχι μόνο να διευκολύνουν τη συμμετοχή των συναδέλφων, αλλά και να ενισχύσουν με κάθε τρόπο την οργάνωση των σεμιναρίων.

Καλούμε τις Γραμματείες των Διευθύνσεων να τοιχοκολλήσουν την ανακοίνωση αυτή σε ευδιάκριτα σημεία των υπηρεσιών. Ενδεικτικό θεματολόγιο Εισαγωγή στις πρώτες βοήθειες Προσέγγιση του θύματος Βασική υποστήριξη ζωής (ΚΑΡΠΑ) Έλεγχος αιμορραγιών (πρόληψη καταπληξίας). Αντιμετώπιση τραυμάτων (εγκαύματα, εκδορές κ.λπ.) Αντιμετώπιση καταγμάτων / διαστρεμμάτων Αντιμετώπιση αλλεργιών Βασικές αρχές ακινητοποίησης τραυματιών Ασφαλής μεταφορά θύματος Οργάνωση φαρμακείου Πρακτική άσκηση

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 22 Οκτωβρίου στο email: [email protected] καθώς και στο γραφείο του Συλλόγου κατά τις ώρες λειτουργίας από 13.00 μμ έως 15.00 & 17.00 έως 20.00μμ στο τηλ. 26653-60017 Η δια ζώσης διδασκαλία θα γίνει τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία της Covid-19.
In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!