Στην 16αδα του τουρνουά Lyttos Beach η Μιχαέλα

Επιβλήθηκε της Ισραηλινής Nicole Khirin

Η Μιχαέλα Λάκη και Δήμητρα Παύλου ξεκίνησαν με νίκες τις προσπάθειές τους στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach και προκρίθηκαν αμφότερες στη φάση των “16”. Η Παύλου προκρίθηκε και στα προημιτελικά του διπλού, μαζί με την Ελένη Χριστοφή, ενώ στα προημιτελικά του διπλού των ανδρών προκρίθηκαν ο Πέτρος και ο Παύλος Τσιτσιπάς.

Με μια μεγάλη νίκη συνδύασε την πρεμιέρα της στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach η Μιχαέλα Λάκη, η οποία επιβλήθηκε της Ισραηλινής Nicole Khirin, No.2 στο ταμπλό και Νο.670 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 6-4, 6-4.

Παρότι έχασε δυο φορές το προβάδισμα με break στο 1ο σετ, η Μιχαέλα έκανε και 3ο break στο 1ο σετ, για να περάσει μπροστά με 5-4. Στη συνέχεια έσβησε 2 break points και κράτησε το σερβίς της για το 6-4. Στο 2ο σετ ένα break για τη 16χρονη Ελληνίδα ήταν αρκετό και ήρθε στο 7ο game, για να τη βάλει μπροστά με 4-3. Μένοντας μπροστά ως το τέλος, η Μιχαέλα “σφράγισε” τη νίκη στο 10ο game, έπειτα από 1 ώρα και 32 λεπτά στο court.

Στον 2ο γύρο του Futures του Ηρακλείου, η Λάκη θα αντιμετωπίσει είτε τη Γερμανίδα Juliane Triebe, είτε την Κορεάτισσα Hwiwon Wi.




In this article

Join the Conversation